Ann

Ann Degryse

Ann Degryse

Dossierbeheerder, Boekhoudster

Maak een afspraak met Ann

Ann is actief bij Dfisc sinds 2014. Ze behaalde het diploma accountancy-fiscaliteit aan het vroegere Katho (nu Vives) in Kortrijk en een getuigschrift fiscalist bij Syntrawest.

Als echtgenote van Steven staat Ann in voor de interne coördinatie van het kantoor. Ze is ook verantwoordelijke voor één van de specifieke doelgroepen van Dfisc, nl de vzw’s.

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk voor jou?

Ik was enorm tevreden toen ik mijn diploma accountancy – fiscaliteit op zak had maar besefte volkomen dat dit ook pas het begin was van het volgen van opleidingen. Het geeft me enorm veel voldoening om vragen van onze klant te kunnen beantwoorden.

De grootste wijziging voor mij was, toen ik bij Dfisc kwam werken. Naast het opvolgen van een aantal klanten kwamen er ook administratieve en managementtaken bij; wat de job alleen maar positief kleurt.

Van welke activiteit krijg je energie Ann?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

Ik krijg heel wat energie als ik van een klant een positieve reactie krijg; dat geeft mij een boost om verder goed te doen.

Mijn batterijen kan ik volledig opladen tijdens een vakantie in de natuur op de waddeneilanden.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Ik sta soms versteld van wat een robot kan uitvoeren bv. een zorgrobot die een volledig gesprek kan aanknopen met mensen in een rusthuis om hen te entertainen. Of een zelflerende computer enz…

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Bij het volgen van de richting Boekhouden-Informatica in het middelbaar, kwam al heel snel de interesse voor het boekhouden naar boven. De beslissing om Accountancy te studeren kwam dan ook vlot.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Ik ben van nature uit heel punctueel, waardoor ik steeds streef naar een 100% correcte boekhouding. Daarnaast vertoef ik graag in een nette en opgeruimde omgeving.

In relatie of kindjes?

Gehuwd met Steven, woont in Brugge en mama van 1 dochter Noor.