Ann

Ann Degryse

Ann Degryse

Dossierbeheerder, boekhouder

Maak een afspraak met Ann

Ann is actief bij Dfisc sinds 2014. Ze behaalde het diploma accountancy-fiscaliteit aan het vroegere Katho (nu Vives) in Kortrijk en een getuigschrift fiscalist bij Syntra West.

Als echtgenote van Steven staat Ann in voor de interne coördinatie van het kantoor. Ze is ook verantwoordelijk voor een van de specifieke doelgroepen van Dfisc, namelijk de vzw’s.

Welke mijlpaal in je leven was professioneel gezien belangrijk voor jou?

Ik was enorm tevreden toen ik mijn diploma accountancy – fiscaliteit op zak had. Tegelijk besefte ik volkomen dat dit pas het begin was om verdere opleidingen te volgen. Het geeft me enorm veel voldoening om vragen van onze klanten te kunnen beantwoorden.

De grootste wijziging voor mij was toen ik bij Dfisc kwam werken. Naast het opvolgen van een aantal klanten kwamen er ook administratieve en managementtaken bij, wat de job alleen maar positief kleurt.

Van welke activiteit krijg je energie, Ann?

Ik krijg heel wat energie als ik van een klant een positieve reactie krijg. Dat geeft mij een boost om het verder goed te doen.

Mijn batterijen kan ik volledig opladen tijdens een vakantie in de natuur op de Waddeneilanden.

Waar verbaas jij je weleens over?

Ik sta soms versteld van wat een robot kan uitvoeren. Bijvoorbeeld een zorgrobot die een volledig gesprek kan aanknopen met mensen in een rusthuis om hen te entertainen, of een zelflerende computer …

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Toen ik op de middelbare school de richting boekhouden-informatica volgde, kwam al heel snel mijn interesse voor het boekhouden naar boven. De beslissing om accountancy te studeren volgde dan ook vlot.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik ben van nature uit heel punctueel. Daardoor streef ik altijd naar een 100% correcte boekhouding. Daarnaast vertoef ik graag in een nette en opgeruimde omgeving.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd met Steven, woon in Brugge en ben mama van een dochter, Noor.