Charlotte

Charlotte Baert

Charlotte Baert

Dossierbeheerder

Maak een afspraak met Charlotte

Charlotte studeerde af in de richting accountancy-fiscaliteit aan KHBO Brugge (nu Vives). In 2013 liep ze stage bij Dfisc, waarna ze het team vervoegde als vaste medewerker. Charlotte is dossierbeheerder en volgde in 2014 bij Syntrawest een opleiding btw.

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk voor jou?

Zeker en vast het behalen van mijn diploma Accountancy – Fiscaliteit, waarna ik mijn werkcarrière kon beginnen.

Ik keek er enorm naar uit om de theorie om te kunnen zetten in de praktijk.  En ik besef maar al te goed dat ik werk in een sector waar bijscholing en opleiding nodig is. Voor mij blijft het een uitdaging om op de vragen van de klant te kunnen antwoorden; zelfs in een boekhoudwereld waar de wetgeving steeds verandert.

Van welke activiteit krijg je energie Charlotte?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

Mijn fiets nemen en een ritje doen, zowel met familie als vrienden, zalig! Ik probeer ook zoveel mogelijk met de fiets naar het werk te rijden. De frisse buitenlucht kan wonderen doen.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Hoe snel de tijd voorbij vliegt!

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Ik heb altijd graag administratief werk gedaan. In het middelbaar heb ik Economie-Moderne Talen gevolgd, waar mijn interesse begon te groeien tijdens de economielessen. In het hoger onderwijs koos ik Accountancy – Fiscaliteit waarbij ik in het derde jaar een stage deed bij Dfisc. In 2013 is het mijn vaste werkplek geworden.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Ik werk graag samen met collega’s rondom mij. Kunnen steunen op elkaar vind ik belangrijk, zowel op de werkvloer als privé; we werken tenslotte elke dag samen.

Daarnaast werk ik ook veel samen met mijn man want we baten een zuivelboerderij uit. Altijd welkom in Dudzele om te genieten van een yoghurtje, chocomousse of heerlijke verse hoeveboter!

In relatie of kindjes?

Gehuwd, woont in Dudzele en mama van 1 dochter.