Fiscaal advies

Fiscaal advies gaat om meer dan cijfers en regels. Bij Dfisc kijken we naar het totaalbeeld van je onderneming of vzw. Ook als het om fiscaliteit gaat. Het hoofddoel is je bedrijf optimaal te organiseren, met het oog op jouw belang als ondernemer. We streven kostenbewust en efficiënt naar een leefbare en praktisch werkbare situatie voor jou. Daarbij blijven we binnen de krijtlijnen van wat er kan op fiscaal vlak en passen we de regels correct toe. Zo kan je op je twee oren slapen en verder focussen op de kern van je zaak.

Dfisc maakt de nodige wettelijke aangiftes voor je op, zoals de jaarlijkse aangifte personenbelasting, vennootschapsbelasting of rechtspersonenbelasting. Daarbij berekenen we de fiscaal meest gunstige situatie. Tijdens het jaar bekijken we wat voor jou de interessantste keuze is voor voorafbetalingen. We contacteren je ook over mogelijke opportuniteiten.

Wil je eenmalig fiscaal advies over een specifieke kwestie, ook als je (nog) geen vaste klant bij Dfisc bent? Klop gerust bij ons aan!