Oprichting

Bij de oprichting van een onderneming (eenmanszaak of vennootschap) of vzw komt er heel wat kijken: inschrijvingen, statuten en aktes, volmachten en attesten, fiscaliteit en btw, sociaal statuut, verloning, verzekeringen … Dfisc begeleidt je vanaf het begin tot je goed en wel in het zadel zit.

Voor je van start gaat, nemen we je plannen grondig met je door. We luisteren naar je vragen en noden en helpen je een helder zicht te krijgen op waar je naartoe wil. Dfisc biedt je een deskundig klankbord om de economische haalbaarheid van je project in te schatten en geven realistisch advies.

Samen analyseren we je uitgangssituatie zodat je goed weet waaraan je begint. We adviseren je bij de keuze van de beste ondernemingsvorm, coördineren waar nodig de communicatie met de notaris en andere instanties en loodsen je deskundig doorheen alle papierwerk en formaliteiten. Daarna staan we via onze reguliere dienstverlening verder voor je klaar met begeleiding en advies op maat.

Dit zeggen onze klanten

 ‘Zelfstandig worden of niet? Dat was de vraag die jarenlang in mijn hoofd speelde. Dfisc heeft mij in een gemoedelijke sfeer alle informatie meegegeven over zelfstandig zijn, van A tot Z, duidelijk, correct en eerlijk! Tot op vandaag biedt Dfisc mij een zeer goede begeleiding en ondersteuning in alles wat ik doe, zowel in mijn vennootschap als op privévlak.’

 

Ludovic – Abatec bvba

Lees het volledige verhaal van Ludovic.

Wil je starten als freelance-consultant?

Kom voorbereid aan de start met ons gratis e-book.