Vermogensopbouw

Als ondernemer blik je graag vooruit, ook naar je financiële toekomst. Dfisc helpt je kijken naar het totaalplaatje van waar je financieel staat en waar je naartoe wil. Je hoeft geen miljonair te zijn om aan financiële planning te doen. Vermogensopbouw betekent ook dat je zinvol spaart voor je pensioen, een appeltje voor de dorst opzijzet of tijdig nadenkt over de familiale opvolging binnen je bedrijf.

Of je nu een eenmanszaak, vennootschap of vzw hebt, we bekijken samen met jou hoe je zelf ook financieel beter wordt van wat je doet.

Dfisc verkoopt geen beleggingsproducten. We brengen wel voor jou de mogelijkheden in kaart om je financiële situatie optimaal te onderbouwen. Zoals altijd houden we daarbij rekening met jouw concrete situatie en het geheel van je onderneming.

vermogensopbouw

Studie IPT

Een van onze dienstverleningen op het vlak van vermogensopbouw is een studie over een IPT (Individuele pensioentoezegging) opmaken.

Met een IPT bouw je via je vennootschap een aanvullend pensioenkapitaal op, dat uitgekeerd wordt op je pensioenleeftijd. Een IPT biedt op fiscaal vlak heel wat voordelen. Een goede polis kiezen is echter niet gemakkelijk, want er zijn veel verschillende aanbiedingen op de markt, elk met andere voorwaarden en nuances.

Dfisc maakt een studie op en zoekt naar de beste voorwaarden en opties voor een IPT op maat van jouw vennootschap. Aan de hand daarvan kies je in alle vrijheid de IPT-polis die het beste past bij jouw wensen en prioriteiten.

In onze blogpost hierover vind je meer uitleg over wat een IPT precies inhoudt en wat Dfisc op dit vlak voor jou doet. Een IPT kadert ook in de ruimere vraag hoe je geld uit je vennootschap kan halen en er later de vruchten van draagt.

Wil je een offerte voor een gepersonaliseerde IPT-studie? Mail naar office@dfisc.be !