Diensten

Diensten

Bij Dfisc kan je terecht voor een ruime waaier aan diensten. Als boekhoudkantoor verzorgen we de boekhouding en periodieke btw-aangiftes voor eenmanszaken, vennootschappen en vzw’s. Met fiscaal advies en bedrijfsadvies begeleiden we ondernemingen om hun zaak optimaal uit te bouwen. Ook voor andere bedrijfsgerelateerde vragen staan we je graag bij met onze expertise.

Je hoeft geen boekhoudingsklant bij Dfisc te zijn om een beroep op ons te doen voor begeleiding en advies. Waarvoor je ook bij ons aanklopt, we houden steeds het grotere geheel van jou en je onderneming voor ogen. Het begeleiden van vrije beroepen, freelancers, bouwondernemingen en vzw’s behoort tot onze specialiteiten.

Met Dfisc Daily, een gebruiksvriendelijk online platform, heb je 24/7 financieel overzicht over je onderneming.
We organiseren je onderneming of vzw optimaal, in functie van je belang als ondernemer en met respect voor de fiscale regels.
Wil je je eigen onderneming of vzw oprichten? Dfisc begeleidt je met deskundig advies, zodat je goed voorbereid van start gaat.
We verwerken je boekhouding en btw-aangiftes correct, stipt en proactief.
Dfisc adviseert je deskundig over alle mogelijke aspecten van je onderneming. Groeiplannen? Structuur? Verzekeringsadvies? Kapitaal nodig? ...
Onze inhouse-jurist geeft je snel en gedegen juridisch advies op maat van jouw onderneming.
Als je besluit te stoppen met je onderneming, helpt Dfisc je om dit proces correct af te ronden op administratief en fiscaal vlak.
Dfisc helpt je vooruitkijken om je financiële toekomst gezond op te bouwen, hoe groot of klein je onderneming ook is.