Inge

Inge Denolf

Inge Denolf

Management Assistant

Boek je afspraak mbt administratieve verplichtingen

Inge is gedurende 21 jaar gegroeid in haar functie bij een bekende speler in de projectontwikkeling in de Brugse regio. Na het middelbaar koos ze voor een specialisatie administratie vrije beroepen en ging eerst op jonge leeftijd aan het werk in een advocatenkantoor. Ze behaalde een diploma graduaat boekhouden B1 via avondonderwijs.

Het administratieve werk zit haar in de vingers; Inge is als management assistant het eerste aanspreekpunt bij Dfisc. Zij verwelkomt de klanten, zorgt voor een afspraak in de agenda en verzorgt de interne en externe administratie en communicatie. Ze snoepte eerder al van een stukje marketing en neemt de online marketing ter harte.

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk voor jou?

Een eerste mijlpaal voor mij was deze van 20 jaar dienst bij mijn vorige werkgever; dat was in 2015. Een aantal andere jubilarissen en ikzelf ontvingen een oorkonde, onze foto verscheen in de krant, … Het was voor mij wel een bevestiging van een groei in mijn job tot management assistant; ik kan terugblikken op leerrijke jaren.

Een tweede mijlpaal durf ik vrij kort daarna te plaatsen nl. oktober 2018. Ik had nood aan verandering en na een persoonlijke coaching en een talentenonderzoek (cf. het boek van Luk Dewulf) heb ik mezelf terug ontdekt of benaderd via een andere weg en nam ik de job aan bij Dfisc. In maart 2019 kon ik van start en werk ik naar een nieuwe mijlpaal.

Van welke activiteit krijg je energie Inge?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

Boodschappenlijstjes maken voor een week en koken volgens de vele recepten van Pascale Naessens. Ik probeer vrij regelmatig een avondwandeling te maken, wat me heel goed doet. Tijdens het wandelen komen er creatieve ideeën naar boven.

Op het werk houd ik van kantoororganisatie met een creatieve toets en deze creativiteit kan ik kwijt via de sociale media-kanalen van Dfisc.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Nog altijd, de uitvinding van het vliegtuig. Als je in het toestel zit, voel je de kracht nodig voor het opstijgen. Dan komt het besef dat men met zoveel mensen en kilo’s bagage in de lucht hangt, verbazingwekkend voor mij.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Altijd graag met papieren bezig geweest, opleiding boekhouden gevolgd en altijd administratief werk gedaan als management assistant. Eind 2018 solliciteerde ik bij Dfisc en kon ik hier starten in maart 2019, wat voor mij een heel positieve ervaring is.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Dat ik een teamplayer ben, een sfeervoeler, een bezige bij, en kan genieten van mijn gezin en van de rust in onze tuin thuis.

In relatie of kindjes?

In relatie, woont in Wingene en mama van 1 dochter Hanne.