Jochen

Jochen Moyson

Jochen Moyson

Accountant – Belastingconsulent

Maak een afspraak met Jochen

Jochen studeerde in 2006 af aan het KHBO Brugge (nu Vives) in de richting accountancy-fiscaliteit. Hij ging direct aan de slag in de accountancy-afdeling van een van de Big 4 en was jarenlang de vertrouwenspersoon van tal van ondernemers. Zo bouwde hij kennis en ervaring op over ondernemingen in verscheidene groottes en sectoren. Hij verdiepte zich in meerdere disciplines, waaronder boekhouding, fiscaliteit, vennootschaprecht en haalbaarheidsstudies.

In 2011 behaalde Jochen de titel van accountant en belastingconsulent aan het beroepsinstituut IAB. Na bijna twaalf jaar trouwe dienst bij zijn eerste werkgever gaat hij nu voluit voor de samenwerking met Steven Decorte. Bij Dfisc vervult hij opnieuw de rol van vertrouwenspersoon voor cliënten en optimaliseert hij de kantoorwerking.

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk voor jou?

Het behalen van de titel Accountant-Belastingconsulent. Na een vijftal jaar praktijkervaring deed ik in 2011 mee aan het schriftelijk en mondeling eindexamen van het beroepsinstituut IAB (nu ITAA).

Het slagen was een bevestiging van de jarenlange inzet op kantoor, bijscholing, leergierigheid en intensief studeren. Uiteraard is deze mijlpaal geen eindpunt op zich, maar een mooie erkenning 🙂

Van welke activiteit krijg je energie Jochen?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

Een tevreden klant en team is goud waard.

Naast het werk is wintersport een grote passie, op een witte bergtop staan met een blauwe hemel is onovertreffelijk.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Een geboorte is een wonder van de natuur.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door cijfers. Ik volgde economie-wiskunde in het secundair onderwijs, daarna accountancy-fiscaliteit aan de hogeschool en legde tijdens mijn eerste werkervaring binnen een big four kantoor het IAB-traject af tot gecertificeerd accountant en belastingadviseur.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Maak gerust een afspraak via de website en dan kunnen we tijdens een gesprek verder kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

In relatie of kindjes?

In relatie en papa van 2 zonen