Marina

Marina Masliy

Marina Masliy

Dossierbeheerder

Maak een afspraak met Marina

Marina is dossierbeheerder bij Dfisc sinds 2013. Ze volgde een opleiding graduaat boekhouding aan de Handelsschool in Aalst.

Marina’s moedertaal is Russisch. Bij Dfisc zorgt ze dan ook voor een vlotte communicatie met onze Russische klanten.

Welke mijlpaal in je leven was professioneel gezien belangrijk in je leven?

De grootste mijlpaal in mijn carrière is gebeurd op mijn 30ste. Ik wou voor een totale carrièreswitch gaan. Vroeger was ik lerares en gaf ik Russisch en literatuur op een lagere school.

Ik wou een Belgisch diploma en ging boekhouding-fiscaliteit studeren. Omdat ik het interessant vond en omdat het ook toen al een knelpuntberoep was. Mijn eerste ervaring deed ik op in twee andere boekhoudkantoren. De meeste stappen kon ik zetten bij Dfisc, waar ik doorgroeide tot dossierbeheerder.

Van welke activiteit krijg je energie, Marina?

In mijn vrije tijd doe ik verschillende dingen graag, bijvoorbeeld af en toe zelf kledij maken. Een speciaal item was toch wel mijn eigen trouwkleed. Ik vind het leuk om af te spreken met vrienden of te wandelen in de natuur. Reizen en verschillende landen ontdekken geeft me zeker ook de nodige energie.

Waar verbaas jij je weleens over?

Over de nieuwe technologie in de communicatie. De mogelijkheden met je smartphone zijn zo uitgebreid. Daardoor is het contact tussen mensen veel makkelijker en beter geworden.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Op school volgde ik een wiskundige richting. Ik was altijd heel goed in formules en cijfers. Mijn eerste opleiding aan de universiteit was pedagogie en ik werkte een tijdje in een lagere school in Rusland. In België behaalde ik in 2008 een diploma graduaat boekhouden. Ik werkte eerst in Aalst in twee boekhoudkantoren en verhuisde dan met mijn gezin naar Brugge. In 2013 ging ik van start bij Dfisc.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Dat ik geboren ben in Rusland en mijn moedertaal Russisch is. Ik woon nu al bijna de helft van mijn leven in België.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd, woon in Sint-Andries en ben mama van een dochter, Alisia.