Marina

Marina Masliy

Marina Masliy

Dossierbeheerder

Maak een afspraak met Marina

Marina is dossierbeheerder bij Dfisc sinds 2013. Ze volgde een opleiding graduaat boekhouding aan de Handelsschool in Aalst.

Marina’s moedertaal is Russisch. Bij Dfisc zorgt ze dan ook voor een vlotte communicatie met onze Russische klanten.

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk in je leven?

De grootste mijlpijl in mijn carrière is gebeurd op mijn 30ste. Ik wou gaan voor een totale carrièreswitch. Vroeger was ik lerares en gaf ik Russisch en literatuur in een lagere school.

Ik wou een Belgisch diploma en ik ging boekhouding-fiscaliteit studeren omdat ik het interessant vond en het toen die tijd ook al een knelpuntberoep was. De eerste ervaring deed ik op in twee andere boekhoudkantoren. De meeste stappen kon ik zetten bij Dfisc waar ik doorgroeide tot dossierbeheerder.

Van welke activiteit krijg je energie Marina?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

In mijn vrije tijd doe ik verschillende dingen graag, waaronder af en toe zelf kledij maken.  Een speciaal item was toch wel mijn eigen trouwkleed. Ik vind het leuk om af te spreken met vrienden of te wandelen in de natuur. En reizen, verschillende landen ontdekken, dat geeft me zeker de nodige energie.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Over de nieuwe technologie in de communicatie. De mogelijkheden met je smartphone zijn zo uitgebreid. Daardoor is het contact tussen de mensen veel makkelijker en beter geworden.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Op school volgde ik een wiskunderichting; ik was altijd heel goed in formules en cijfers. Mijn eerste opleiding in de universiteit was pedagogie en ik werkte een tijdje in een lagere school in Rusland. In België behaalde ik in 2008 een diploma graduaat boekhouden. Ik werkte eerst in Aalst in twee andere boekhoudkantoren en verhuisde dan met mijn gezin naar Brugge. In 2013 ging ik van start bij Dfisc.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Dat ik geboren ben in Rusland en mijn moedertaal Russisch is. Ik woon nu al bijna de helft van mijn leven in België.

In relatie of kindjes?

Gehuwd, woonachtig in Sint-Andries en mama van 1 dochter Alisia.