Danijel

Danijel

Dossierbeheerder

Danijel ging na het middelbaar, financiën en boekhouding studeren en heeft al 15 jaar ervaring in het beroep.

Eind oktober 2021 is Danijel ons team komen versterken als dossierbeheerder.

Hoe denk jij over digitalisering?

Digitalisering is een nieuw tijdperk van zaken doen en het heeft invloed op de boekhouding. Het is tijdbesparend voor accountants en gebruiksvriendelijk voor ondernemers. Zij krijgen veel sneller zicht op al dan niet winsten en andere informatie over het bedrijf. In de privésfeer heeft de digitalisering ook een grote invloed op ons. Als je het slim gebruikt, is het goed maar het kan ook andersom.

Van welke activiteit krijg je energie, Danijel?

Van sport, tijd doorbrengen met familie en vrienden, reizen of van een goed boek en film.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd en papa van een jongen.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Dus eigenlijk gewoon door mijn studie na de middelbare school. De studies zijn mij goed bevallen en ik heb ook altijd gewerkt in die richting.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Eventueel zelf notie hebben van de basisbeginselen van boekhouding. Ik zie boekhouden als de taal van het bedrijfsleven dus iedere ondernemer zou moeten kunnen meepraten. En daarnaast goed luisteren naar advies en er mee aan de slag gaan.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik ben opgegroeid aan de zee en ik denk dat ik daarom erg van de zomer houd. Ik vind het leuk om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Dat ontdekken was er al van in mijn kindertijd, vandaar ook mijn liefde voor reizen.