Ivanka

Ivanka

Dossierbeheerder

Ivanka behaalde een bachelor Economische Wetenschappen (2009-2013) en daarna een master in dezelfde studierichting (2013-2015).

Zij kwam ons team vervoegen nét voor het nieuwe schooljaar in 2022.

Hoe denk jij over digitalisering?

Diegenen die technologische vooruitgang in hun bedrijfsstructuur omarmen, zullen gedijen. Deze die zich verzetten, lopen het risico achter te blijven door de digitale revolutie.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

De KPI voor nieuw leiderschap betekent mensen geïnteresseerd houden, op de hoogte houden, mensen betrokken en geïnspireerd houden.  Zorg dus voor je team als meest waardevolle onderdeel van je organisatie.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd en mama van twee kindjes.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Elke organisatie heeft uitdagingen, waarvan de meeste een financiële impact zullen hebben. Boekhoudkundige professionals kunnen het bedrijf tijd en geld besparen door problemen te identificeren en oplossingen voor te stellen. Boekhouden is veeleisend maar lonend. Van het omgaan met het audit- en rapportageseizoen tot de voorbereiding op het einde van het fiscale jaar, het is boeiend werk en je krijgt de kans om je volledige vaardigheden te gebruiken. De voldoening die ik van klanten zie nadat ik hen heb geholpen hun financiën te beheren, is een andere factor die me inspireerde om boekhouding als mijn carrière te kiezen.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik zal altijd het beste van mezelf geven, wat er ook gebeurt en ik ben heel hard aan het werk. Ik ben een positief persoon en vind het leuk om mensen aan het lachen te maken. Lachen is een sterk medicijn, het activeert en verlicht je stressreactie, dus lach zoveel als je kunt. Mijn hobby is reizen, dus ik gebruik mijn vrije  tijd altijd om deze door te brengen met mijn gezin op verschillende mooie locaties.