Sanja

Sanja

Dossierbeheerder

Sanja is aan boord bij Dfisc sinds eind 2019. Ze is senior accountant.

Hoe denk jij over digitalisering?

Het is tegelijk prachtig en eng. Digitalisering versnelt het boekhoudproces; machines en software doen een deel van het werk. Ik zeg ook “eng”, omdat digitalisering in het algemeen al individuen uit het productieproces hebben gehaald, waardoor veel mensen hun baan kwijt geraken.

Van welke activiteit krijg je energie, Sanja?

Van reizen, nieuwe plaatsen bezoeken, nieuwe mensen ontmoeten. Vooral oude steden en naties. Ook een belangrijk onderdeel, is een leuke en vriendelijke kantoorsfeer hebben, waar je naar terugkeert na het reizen.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Ik heb altijd van cijfers gehouden, maar wat me tot de boekhouding heeft gebracht, is dat ik in de voetsporen van mijn vader ben getreden. Mijn zus en ik werkten in zijn boekhoudbedrijf tijdens de zomervakanties toen we op de middelbare school zaten. Het is mijn job geworden.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Vraag gerust om meer tips om uw bedrijf naar een hoger level te brengen. Wederzijds vertrouwen vind ik een belangrijke; weet dat je accountant je bij veel kan bijstaan.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik ben opgegroeid in een gezin met 2 broers en zussen, dus ik weet wat een teamspirit is. Ik kijk op naar mijn oudere zus en probeer het net zo goed te doen maar als ik iets niet alleen kan, vraag ik hulp. Aan de andere kant vind ik het heerlijk om mijn jongere broer te helpen, wanneer ik maar kan. Hetzelfde geldt voor de collega’s, wanneer je om hulp vraag of hulp geeft, wordt het team sterker.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd.