Vacature senior dossierbeheerder

Vacature senior dossierbeheerder

Dfisc: boekhoud- en adviesbureau in Brugge

Dfisc is een dynamisch boekhoud- en adviesbureau, gevestigd in Brugge en actief in het hele land. We begeleiden ondernemers, vzw’s en freelancers in elke fase van hun activiteit. Bij Dfisc hebben we ambitie en ontwikkelen we ons voortdurend verder. Kwaliteit, professionalisme en een persoonlijke aanpak staan centraal.

Ons team bestaat uit een tiental enthousiaste medewerkers, elk met een gedegen opleiding. Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar een senior dossierbeheerder.

Ben jij een teamplayer die cijferskills combineert met een klantgerichte aanpak? Heb je zin om je talent te blijven ontwikkelen in een aangename en mensvriendelijke werksfeer? Solliciteer en misschien kom jij binnenkort ons team versterken!

Senior dossierbeheerder

Functieomschrijving

Een kwalitatieve brede adviesverlening aan onze cliënten

Als senior dossierbeheerder verwerk je je eigen klantendossiers op het gebied van boekhouding en fiscaliteit van A tot Z.
Je behandelt een gevarieerde klantenportefeuille en ondersteunt ondernemers met professioneel advies op financieel, fiscaal en economisch vlak.
Je werkt nauw samen met je collega-dossierbeheerders. Zo creëren jullie samen synergie en meerwaarde.
Als aanspreekpunt van je cliënten bouw je dankzij je expertise een vertrouwensrelatie op, met wederzijds respect.

Profiel

Een gedreven dossierbeheerder met zin voor verantwoordelijkheid

Je hebt een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt minstens drie jaar ervaring in een boekhoudkantoor. Ook met een hogere expertise ben je van harte welkom in ons team.
Permanente vorming is voor jou een grote meerwaarde.
Je bent een teamplayer die vlot communiceert.
Je wil parttime (minstens 1/2) of fulltime werken (in overleg te bepalen).

Wat biedt Dfisc jou?

Dfisc biedt je een interessante job in eigen streek, met een bediendecontract van onbepaalde duur. We bieden je een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen. Je kan rekenen op werkzekerheid in een stabiele en groeiende omgeving. 

Je krijgt de kans om je professioneel te ontwikkelen, met ruimte voor autonomie en groei. We geven je toegang tot een ruim aanbod aan externe opleidingen. Een BIBF/IAB-titel behalen behoort tot de mogelijkheden. 

Bij Dfisc tel je ook mee als mens. Je persoonlijke ontplooiing wordt on the job gestimuleerd. Je komt terecht in een aangenaam team, met aandacht voor een goede work-life balance en ruimte voor humor en ontspanning na het werk.

Hoe solliciteren?

Word jij de nieuwe senior dossierbeheerder van Dfisc? Mail je motivatiebrief en cv naar office@dfisc.be. We maken graag kennis met je.