Werken bij Dfisc

Tevreden ondernemers, daar gaan we voor

Dfisc begeleidt heel wat ondernemers, VZW’s en freelancers in elke fase van hun activiteit. We gaan maximaal voor elke tevreden klant. En dat voelen wij: die klanttevredenheid creëert een omgeving waar vertrouwen, transparantie en plezier voorop staan. Ondernemers die kwaliteit, professionalisme, digitalisering en een persoonlijke aanpak centraal stellen, zijn welkom. Daarom groeien we elke dag.

Onze opendeurdag werd gewaardeerd door onze klanten.

Elke nieuwe collega moet passen in ons team

Dat vinden wij erg belangrijk. Ons team is aangegroeid tot een 10-tal enthousiaste medewerkers. Door onze voortdurende groei zijn wij op zoek naar een extra dossierbeheerder. Ben jij dat? Ken je zo iemand? Stuur hem of haar dan zeker deze link.

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Dfisc

Uiterste concentratie en dan lachen

Werken bij Dfisc vergt concentratie. Immers, wetgeving moet strikt toegepast worden en onze ondernemers vereisen een correcte boekhouding en pro-actief advies. Soms kan het hier wel heel stil zijn … maar wacht tot je ons hoort lachen. Ja hoor, ook serieuze mensen kunnen best grappig zijn.

Meer aandacht voor de klant dankzij digitalisering

Dfisc zet maximaal in op automatisering. Uiteraard altijd met respect voor de snelheid waarmee onze ondernemers evolueren. Als advieskantoor lopen we graag voorop in digitalisering. We zetten de meest actuele applicaties in en creëren zo efficiëntie op kantoor. Onze processen zijn beschreven en worden regelmatig bijgestuurd. Zo creëren we extra tijd voor onze ondernemers en kunnen we hen helpen ondernemen.

Onze klanten zijn erg tevreden over Dfisc Daily.

Dfisc Daily

Focus op drie sectoren

Dfisc biedt een allround dienstverlening aan op het gebied van boekhouding en fiscaliteit voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. We hebben extra expertise in huis voor ondernemers in de bouwsector, voor vzw’s en voor freelancers – consultants. Onthou vooral dat Dfisc graag voor diverse sectoren werkt bv. ook voor vrije beroepen. Boekhouding en bedrijfsadvies hebben immers een gemeenschappelijk draagvlak. Dfisc omringt zich indien nodig met met specifieke doelgroepexpertise.

We bloggen om onze ondernemers nog beter te informeren.

Bouwsector boekhouding Brugge
Freelancers boekhouding Brugge
vzw boekhouding Brugge

En na het werk?

We werken graag samen en respecteren elkaars vrije tijd. Regelmatig zetten we samen een stapje in de wereld. Zeker na elke drukke periode vieren we de teugels even en blikken met een paar cocktails vooruit naar de volgende deadline. Anekdotes worden bovengehaald en neergeschreven in het grote boek der dwaze uitspraken.

Of we genieten van een gezamenlijke activiteit waarbij we een goed doel steunen of iets beleven. Volg #dfiscforcharity op onze sociale media!

Cocktails zijn de favoriete drankjes tijdens een avondje uit.

Talentontwikkeling

Bij Dfisc wordt voortdurend ‘bijgeleerd’. Dat hoort zo. Wetgeving en ondernemerschap wijzigen voortdurend. Onze permanente vorming zorgt ervoor dat iedereen mee is. Daarnaast is er ruimte om ieders talenten ook op andere vlakken dan fiscaliteit en BTW te ontplooien. Denk aan communicatievaardigheden, leiderschap, technologie, deze website onderhouden, social media inplannen, … Af en toe worden freelance-experts uit diverse vakgebieden ingeschakeld. Dat zorgt voor extra zuurstof en ervaringen van buitenaf.

Permanente vorming en individuele talentontwikkeling? Welkom!

Opleiding Dfisc team

Permanente aandacht voor work-life balance

De openingsuren van Dfisc zijn in overleg tot stand gekomen. Deze zijn zowel voor onze klanten als voor de Dfisc-medewerkers ideaal. De klant kan Dfisc maximaal bereiken en de work-life balance van de medewerkers wordt ernstig gerespecteerd. Dat vinden we belangrijk en zorgt voor rust en structuur. We werken trouwens meer en meer bijna uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we zoveel mogelijk geconcentreerd werken en onze adviezen grondig voorbereiden.

Het weekend start vrijdags rond 14u. Prima om het weekend voor te bereiden.

En wat zeggen ze over Steven? 😊

Boekhoudkantoor Dfisc is opgericht door Steven Decorte. Hij leidt het kantoor en wordt ondersteund door het team vaste medewerkers en freelance-experts uit diverse vakgebieden. Teamgeest vindt Steven het allerbelangrijkste net zoals het verhaal achter de ondernemers. Voor Steven is boekhouding geen pure cijfermatige of fiscale aanpak. Steven kijkt graag naar wat er in de praktijk écht werkt.

Hoe kunnen we samen de passie delen die er leeft?

Steven Decorte Dfisc