Werken bij Dfisc

Tevreden ondernemers, daar gaan we voor. Jij ook?

Dfisc begeleidt heel wat ondernemers, vzw’s en freelancers in elke fase van hun activiteit. Onze klanten stellen kwaliteit, professionalisme, digitalisering en een persoonlijke aanpak centraal. We gaan maximaal voor tevreden klanten. Het effect daarvan voelen wij ook als team: klanttevredenheid creëert een omgeving waarin vertrouwen, transparantie en plezier vooropstaan. Daardoor groeien we elke dag.

Kom jij ons team versterken als senior dossierbeheerder? Solliciteer vandaag nog via office@dfisc.be!

Onze opendeurdag werd gewaardeerd door onze klanten.

Onze speerpunten

Focus op vier sectoren

Dfisc biedt een allround dienstverlening aan op het gebied van boekhouding en fiscaliteit voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. We hebben extra expertise in huis voor ondernemers in de bouwsector, voor vzw’s, voor freelancers – consultants en voor vrije beroepen. Boekhouding en bedrijfsadvies hebben een gemeenschappelijk draagvlak. Dfisc omringt zich graag met specifieke expertise.

We bloggen om onze ondernemers nog beter te informeren.

Meer aandacht voor de klant dankzij digitalisering

Dfisc zet maximaal in op automatisering. Altijd met respect voor de snelheid waarmee onze ondernemers evolueren. Als advieskantoor lopen we graag voorop in digitalisering. We zetten de meest actuele applicaties in en creëren daardoor efficiëntie op kantoor. Onze processen zijn beschreven en worden regelmatig bijgestuurd. Zo creëren we extra tijd voor onze ondernemers en kunnen we hen helpen ondernemen.

Sta jij open voor een doorgedreven digitale aanpak? Schrik je er niet voor terug om nieuwe tools en programma’s te leren gebruiken? Bij Dfisc krijg je heel wat leerkansen, de nodige begeleiding en de ruimte om je skills te verdiepen.

Onze klanten zijn erg tevreden over Dfisc Daily.

Maak kennis met ons team

Boekhoudkantoor Dfisc is opgericht door Steven Decorte. Hij leidt het kantoor en wordt ondersteund door een team vaste medewerkers en freelance-experts uit diverse vakgebieden. Teamgeest vindt Steven heel belangrijk, net als aandacht voor het verhaal achter elke ondernemer. Voor Steven gaat boekhouding niet om een puur cijfermatige of fiscale aanpak. Hij kijkt graag naar wat er in de praktijk écht werkt.

Ons team is aangegroeid tot een tiental enthousiaste medewerkers. Door onze voortdurende groei zijn wij op zoek naar een extra dossierbeheerder. Word jij onze nieuwe collega? Of ken je iemand die perfect in ons team zou passen? Stuur hem of haar dan zeker deze link.

Hoe kunnen we samen de passie delen die er leeft?

Wat bieden we jou?

Als nieuwe medewerker van Dfisc mag je rekenen op een professionele werkomgeving met aandacht voor talentontwikkeling, work-life balance en de nodige ruimte voor humor en ontspanning.

Talentontwikkeling

Bij Dfisc leren we voortdurend bij. Dat hoort zo, want wetgeving en ondernemerschap wijzigen voortdurend. Dankzij onze permanente vorming blijft iedereen mee. Daarnaast is er ruimte om ieders talenten ook op andere vlakken dan fiscaliteit en btw te ontplooien. Denk maar aan communicatievaardigheden, leiderschap, technologie, de website onderhouden, social media inplannen … Af en toe schakelen we freelance-experts uit diverse vakgebieden in. Dat zorgt voor extra zuurstof en ervaringen van buitenaf.

dfiscdag

Op donderdag 21 januari 2021 organiseren we terug een Dfiscdag met een gevarieerd programma: online seminarie omtrent de nieuwe vennootschapswetgeving, een workshop en brainstorm rond interne kantoorwerking, een ontspannende quiz collega’s 2.0 en we krijgen een apéro met lunch thuis geleverd. Zo kunnen we allemaal – jammer genoeg – op afstand klinken op de afsluit van de eerste btw-periode in 2021 “Lekker coronaproof teambuilden”#Dfiscdag

Permanente vorming en individuele talentontwikkeling? Welkom!

Opleiding Dfisc team

Permanente aandacht voor work-life balance

De openingsuren van Dfisc zijn in overleg tot stand gekomen. Ze zijn zowel voor de klanten als de medewerkers van Dfisc ideaal. Klanten kunnen Dfisc maximaal bereiken en we respecteren de work-life balance van onze medewerkers. Dat vinden we belangrijk. Het zorgt ook voor rust en structuur. We werken trouwens meer en meer bijna uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we zoveel mogelijk geconcentreerd werken en onze adviezen voor klanten grondig voorbereiden.

Het weekend start vrijdags rond 14u. Prima om het weekend voor te bereiden.

Uiterste concentratie en dan lachen

Werken bij Dfisc vergt concentratie. De wetgeving moet immers strikt toegepast worden en onze ondernemers verwachten een correcte boekhouding en proactief advies. Soms kan het hier dan ook heel stil zijn … maar wacht tot je ons hoort lachen. Ja hoor, ook serieuze mensen kunnen best grappig zijn.

Cocktails zijn de favoriete drankjes tijdens een avondje uit.

En na het werk?

We werken graag samen en respecteren elkaars vrije tijd. Regelmatig zetten we samen een stapje in de wereld. Zeker na elke drukke periode vieren we de teugels even en blikken we met een paar cocktails vooruit naar de volgende deadline. We halen anekdotes op en schrijven ze neer in het grote boek der dwaze uitspraken.

Of we genieten van een gezamenlijke activiteit waarbij we een goed doel steunen of iets beleven. Volg #dfiscforcharity op onze sociale media!