Contact

Contact

Dfisc bv
Gerard Davidstraat 48 bus 1 – 8000 Brugge
office@dfisc.be
T 050 39 25 23

BIBF 70414825
BTW BE 0508.896.147

Openingsuren
ma – do: 8.30 tot 12.30u & 13.15 tot 17.30u
vr: 8.30 tot 12.30u & namiddag enkel op afspraak

Maak een afspraak

Persoonlijk advies en informatie geven we je graag na afspraak.
Voor het binnenbrengen en ophalen van documenten
(bv. voor de btw-aangifte) hoef je geen afspraak te maken.

 

In de maand september blijft de norm gelden voor het thuis werken en de videogesprekken. Wij blijven je informeren wat betreft de mogelijkheid tot een afspraak rekening houdende met de evolutie m.b.t. Covid19. Op vandaag willen wij dat beperken; als er een afspraak doorgaat bij ons op kantoor vragen wij om een mondmasker te dragen.

Over Dfisc

Boekhoudkantoor Dfisc in Brugge werd opgericht door Steven Decorte. Hij leidt het kantoor met veel kennis en passie, bijgestaan door een enthousiast team van vaste medewerkers en freelance-experts.

Dfisc werkt voor klanten in het hele land, in diverse ondernemingsvormen: vennootschappen (ook management- en consulting vennootschappen), vrije beroepen, familiebedrijven, éénmanszaken (ook zelfstandigen in bijberoep) en vzw’s.

Dankzij een efficiënt gebruik van onlinetools speelt afstand nauwelijks een rol.

Allround dienstverlening en specifieke sectoren

Dfisc biedt een allround dienstverlening aan op het gebied van boekhouding en fiscaliteit voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Een aantal ondernemingsvormen en sectoren behoren tot onze specialiteitenfreelancers & consultantsvzw’s en bedrijven actief in de bouwsector.

Wil je graag een beroep doen op ons voor je boekhouding, fiscaal of bedrijfsadvies of een van onze andere diensten? Contacteer ons voor een afspraak – we staan je graag te woord!

Diensten

Bij Dfisc kan je terecht voor een ruime waaier aan diensten. Als boekhoudkantoor verzorgen we de boekhouding en periodieke btw-aangiftes voor eenmanszaken, vennootschappen en vzw’s. Met fiscaal en bedrijfsadvies begeleiden we ondernemingen om hun zaak optimaal uit te bouwen. Ook voor andere bedrijfsgerelateerde vragen staan we je graag bij met onze expertise.

Je hoeft geen boekhoudingsklant bij Dfisc te zijn om een beroep op ons te doen voor begeleiding en advies. Waarvoor je ook bij ons aanklopt, we houden steeds het grotere geheel van jou en je onderneming voor ogen.