Contact

Contact

Dfisc bv
Gerard Davidstraat 48 bus 1 – 8000 Brugge
office@dfisc.be
T 050 39 25 23

ITAA nr. 50.328.145
BTW BE 0508.896.147

Openingsuren
ma – do: 8.30 tot 12.30u & 13.15 tot 17.30u
vr: 8.30 tot 12.30u & namiddag enkel op afspraak

Sluiting 2021:

13 en 14 mei
2 t.e.m. 6 augustus

Maak een afspraak

Persoonlijk advies en informatie geven we je graag na afspraak.
Voor het binnenbrengen en ophalen van documenten hoef
je geen afspraak te maken.

 

Sinds 1 juli voorzien wij terug dagelijkse permanentie op kantoor. We blijven paraat om jou te adviseren. Afspreken op afstand? Dat kan, leg gerust een videocall vast (tel. 050 39 25 23). Het kantoor is collectief gesloten van 2 t.e.m. 6 augustus 2021.

Over Dfisc

Boekhoudkantoor Dfisc in Brugge werd opgericht door Steven Decorte. Samen met vennoot Jochen Moyson leidt hij het kantoor en wordt ondersteund door een team enthousiaste vaste medewerkers. Freelance-experts uit diverse vakgebieden vervolledigen het team van Dfisc.

Dfisc werkt voor klanten in het hele land, in diverse ondernemingsvormen: vennootschappen (ook management- en consultingvennootschappen), vrije beroepen, familiebedrijven, eenmanszaken (ook zelfstandigen in bijberoep) en vzw’s.

Dankzij een efficiënt gebruik van onlinetools speelt afstand nauwelijks een rol.

Allround dienstverlening en specifieke sectoren

Dfisc biedt een allround dienstverlening aan op het gebied van boekhouding en fiscaliteit voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Een aantal ondernemingsvormen en sectoren behoren tot onze specialiteitenfreelancers & consultantsvzw’s, vrije beroepen en bedrijven actief in de bouwsector.

Om het allround karakter te versterken probeerde Dfisc in een crisisperiode een overzicht van steunmaatregelen en strategieën weer te geven waarmee je je onderneming op het juiste pad kon houden (let wel, pagina is actueel tot april 2021).

Wil je graag een beroep op ons doen voor je boekhouding, fiscaal advies, bedrijfsadvies of een van onze andere diensten? Contacteer ons voor een afspraak. We staan je graag te woord!

Diensten

Bij Dfisc kan je terecht voor een ruime waaier aan diensten. Als boekhoudkantoor verzorgen we de boekhouding en periodieke btw-aangiftes voor eenmanszaken, vennootschappen en vzw’s. Met fiscaal advies en bedrijfsadvies begeleiden we ondernemingen om hun zaak optimaal uit te bouwen. Ook voor andere bedrijfsgerelateerde vragen staan we je graag bij met onze expertise.

Je hoeft geen boekhoudingsklant bij Dfisc te zijn om een beroep op ons te doen voor begeleiding en advies. Waarvoor je ook bij ons aanklopt, we houden steeds het grotere geheel van jou en je onderneming voor ogen.