Begrijp en analyseer zelf je cijfers met de Dfisc Radar

De Dfisc Radar is een interactieve tool voor ondernemers die meer inzicht willen in hun onderneming. Van cijfers tot simulaties van bepaalde beslissingen op je eigen bedrijfssituatie. Analyseer het heden op basis van betrouwbare data en bepaal strategisch de toekomst. Je start telkens vanuit je laatste financiële gegevens.

Visuele analyses van je resultaten

Geen woorden, maar beelden. Versterk je inzichten met een digitaal rapport met grafieken en diagrammen die je als ondernemer het juiste inzicht geven. De Dfisc Radar laat in één oogopslag zien waar verbeterpunten zitten en hoe je de grootste winst kan boeken. Als ondernemer kan je zelf verschillende scenario’s vergelijken en zo groei realiseren. Zo kom je nog meer voorbereid aan de start in gesprek met Dfisc.

 • Wat zijn de sterke en zwakke punten van je bedrijf?
 • Hoe financieel gezond is het?
 • Ben je een 3- of een 5-sterrenbedrijf?

Speel met je cijfers

Maak zelf scenario’s om de groei van je bedrijf te realiseren. Speel met de cijfers d.m.v. schuivertjes. Ga niet alleen uit van het beste scenario, maar maak ook eens een worstcasescenario. En waarom niet verschillende scenario’s maken en dan vergelijken?

 • Wat gebeurt er met je omzet als je je verkoopprijzen met 5% laat stijgen?
 • Heb je dringend personeel nodig?
 • Wat is het effect als de lonen geïndexeerd worden?
 • Wat als je klanten sneller betalen?  

Hoe staan je concurrenten, collega’s, klanten, leveranciers… ervoor?

Wil je ook inzicht krijgen in de cijfers van collega’s, klanten of leveranciers? Je krijgt jaarlijks toegang tot de financiële gegevens van 10 andere bedrijven.

Toegang tot de Dfisc Radar?

Vraag aan je dossierbeheerder om een korte demo te geven. We geven je dan graag toegang tot de Dfisc Radar voor jouw vennootschap(pen). Dfisc rekent hiervoor een jaarlijks bijdrage van €95. Vul je gegevens hieronder in en Dfisc doet de rest.

Troeven van de Dfisc Radar

 • Begrijpelijk
  De grafische weergave maakt de bevindingen direct duidelijk voor jou als ondernemer.
 • Risico’s en kansen opmerken
  Een blik op je financiële bedrijfsdata laat zien waar je als ondernemer moet investeren en waar het de moeite niet loont.
 • Meerwaarde
  Met relevante en inzichtelijke analyses kijk je niet enkel naar het verleden van je organisatie, maar vooral naar de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

De Dfisc Radar geeft me de antwoorden die ik nodig heb. Ik ben echt onder de indruk van de sectoranalyses die je kunt maken met de Dfisc Radar. In enkele kliks breng je je concurrenten perfect in kaart over onze prestaties én die van onze concurrenten.