Over Dfisc

Over Dfisc

Dfisc werd 11 jaar geleden opgericht in Brugge door Steven Decorte. Startend van een team bestaande uit drie personen, groeide Dfisc op vandaag uit tot een niche-kantoor met een 25-tal enthousiaste medewerkers. Freelance-experts uit diverse vakgebieden vervolledigen het team van Dfisc.

Vanuit Brugge begeleidt Dfisc klanten van over heel Vlaanderen. Dankzij de sterke digitalisering speelt afstand nauwelijks een rol. Dfisc helpt je om je digitale boekhouding efficiënter te organiseren en wil “het kompas” vormen voor ondernemers, onderweg naar hun droom. Daarbij nemen we je zo veel mogelijk zorgen uit handen. Dfisc mikt hiervoor op vier niches: freelanceconsultants, vzw’s & non-profit, vrije beroepen en de bouw.

Wens je een kennismakingsgesprek of wil je advies als Dfisc-klant? Boek je afspraak meteen online.

Wil je ons team beter leren kennen of solliciteren? We bundelden alle info op onze aparte job-website.

Missie

Als vooruitstrevend accountancykantoor wil Dfisc zijn ruime expertise inzetten om een stabiele partner te zijn voor klanten en medewerkers. Klanten zijn bereid om een duurzame vertrouwensrelatie met ons op te bouwen. Zo kunnen we ze echt volledig ondersteunen. Uitgebreid, kwalitatief en persoonlijk. Voor het team voorziet Dfisc een respectvolle en gezonde werkomgeving. Breeddenkende, leergierige medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun sterktes te ontwikkelen en een extra meerwaarde te betekenen voor de klant.

Kortom: Dfisc legt de lat hoog – voor klantgerichtheid en work-life balance. Dat vormt de stevige basis voor onze missie als kompas voor ondernemers. Dankzij ons advies krijgen ze namelijk de ruimte om te focussen op hun corebusiness en hun dromen te realiseren.

Visie

Dfisc ziet zichzelf in de toekomst als dé referentie in Vlaanderen op het vlak van accountancy voor vrije beroepen, freelancers, bouwbedrijven en vzw’s. Met een nog bredere dienstverlening blijft Dfisc ondernemers ondersteunen met glashelder advies op hoog niveau.

Dfisc blijft pionier in digitalisering en volgt nieuwe trends in de sector op de voet. Dfisc is in heel Vlaanderen bekend als onafhankelijke speler. Vanuit een  internationaal kwaliteitsnetwerk creëert Dfisc het perspectief om ook buitenlandse klanten te ondersteunen.

In de toekomst bouwt Dfisc zijn gedreven team verder uit. Met het oog op een langdurige werkrelatie blijft Dfisc zijn medewerkers de ruimte bieden om hun competenties te ontwikkelen en een gezonde work-life balance te behouden. Dfisc werkt verder aan een duurzame vertrouwensrelatie met zijn klanten.  Dfisc bouwt een sterk netwerk uit, gebaseerd op wederzijds respect voor alle stakeholders.