Boekhouding voor freelancers

Dfisc omarmt freelancers en consultants

Ga je aan de slag als freelance-consultant? Dan staat je een mooie uitdaging te wachten. Misschien is het altijd al je droom geweest om je als zelfstandige te vestigen. Of het kan een goede uitweg zijn als de krappe arbeidsmarkt je niet de juiste kansen biedt. Als freelancer creëer je zelf je opportuniteiten en kan je volop écht ondernemen. Hoe staat het met je ondernemersvaardigheden, zoals een efficiënte boekhouding voeren?

Bij Dfisc hebben we de nodige expertise in huis om je te begeleiden bij je zelfstandige activiteit als freelancer. We helpen je onder meer om je statuut van loontrekkende om te schakelen naar het statuut van freelancer. Ook voor de verdere uitbouw van je onderneming als freelancer staan we je in alle stappen bij.

Wil je graag een beroep doen op Dfisc voor je boekhouding, fiscaal advies of juridisch bedrijfsadvies als freelancer? Maak een afspraak met Steven.

Een optimale structuur creëren voor consultants

Het begrip consultant of freelancer is in de fiscale wetgeving nergens als zodanig omschreven. Toch is het een zinvolle en bruikbare structuur als ze correct wordt toegepast.

Dfisc heeft een grondige kennis van het wettelijke kader dat van toepassing is op dit statuut. We hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van consultants en freelancers. Binnen een fiscaal en juridisch wettelijk kader creëren we voor jou als consultant een optimale structuur om het vermogen uit je managementactiviteiten te beheren. Dfisc begeleidt je graag van bij de start en beschikt over uitgebreide expertise om je loontrekkend statuut om te schakelen naar een freelance-statuut.

Wij helpen je met het installeren van je digitale boekhouding. Met Dfisc Facturatie, Dfisc Daily en Dfisc Radar ben je altijd en helemaal digitaal mee.

En een degelijk contract?

Dfisc helpt je hierbij. Onze inhouse jurist Saar helpt je een degelijk contract op te stellen of contractvoorstellen van je klant na te lezen om er waar nodig de juridische angels uit te halen. Lees al zeker onze tips bij de opmaak van een freelanceovereenkomst.
Ook bij onderhandelingen met je klant staan we je bij.

Wil je starten als freelance-consultant?

Kom voorbereid aan de start met ons gratis e-book.

Nieuws voor freelancers en consultants