Tevreden klanten

Oproep aan onze tevreden klanten

Bij Dfisc zijn we 100% gefocust op wat onze klanten wensen: hun dromen waarmaken met een actuele digitale boekhouding en persoonlijk pro-actief advies. Dit realiseren we met het hele team van experten.

Meer dan ooit vinden freelancers & consultants, ondernemers in de bouw, vrije beroepen en vzw’s hun boekhouder online en niet langer exclusief van mens tot mens. Je kan ons helpen door je tevredenheid te delen met andere ambitieuze ondernemers. Dat is toch de beste reclame niet? En wij vinden dat tof en motiverend. Een review achterlaten kan snel en eenvoudig door hieronder op de knop te klikken.

Wat is een Google review?

Dat is eigenlijk de digitale versie van ‘ken jij een goede boekhouder?‘. Iedereen kent reviews van restaurants en hotels, via Google Maps kan je reviews schrijven en lezen over plaatsen die je hebt bezocht. Ze helpen ons keuzes te maken.

De reviews en meningen zijn vrijwillig. Dfisc betaalt geen reviewers.

Ben je minder tevreden over Dfisc?

Dan willen we vooral veel informatie krijgen over de situatie zodat we de juiste acties kunnen ondernemen om jou zo snel mogelijk tevreden te stellen. Je kan uiteraard gewoon contact opnemen. We zijn je hiervoor dankbaar.