Dfisc Daily

Vlot en efficiënt je boekhouding beheren

Met de online tool Dfisc Daily beheer je efficiënt de administratie voor je boekhouding, wanneer het jou past. Je verkoopfacturen uit je facturatietool, je aankoopfacturen en je btw-bonnetjes uploaden, administratieve attesten downloaden, betalingen doen … Met het gebruiksvriendelijke dashboard navigeer je vlot overal doorheen. Dfisc verwerkt je documenten regelmatig in je boekhouding, zodat je altijd een accuraat beeld hebt van de stand van zaken.

Up-to-date overzicht

Wil je trends en cijfers analyseren voor je onderneming? Zo gebeurd! Geen verrassingen of onvoorziene kopzorgen meer. Ook niet wat de prijs betreft: je betaalt een eenmalige opstartkost en een periodieke vaste prijs, aangepast aan jouw onderneming. Bovendien heb je geen papieren archief meer nodig, want wij houden alles tien jaar veilig voor je bij.

Dankzij de digitalisering van je documenten is het ook heel makkelijk om je boekhouding te koppelen aan andere onlinediensten en software.

Hulp en advies

Dfisc helpt je om het digitale platform vlot te leren gebruiken. Heb je toch nog nood aan persoonlijk advies? Maak gerust een afspraak!

Je hoeft niet meteen van bij het begin aan de slag te gaan met Dfisc Daily. Concentreer je op de start van je activiteiten en factureer alvast met Dfisc Facturatie.

Ontdek hier de functionaliteiten van de mobiele applicatie

Starten met Dfisc Daily

Haal meer uit Dfisc Daily