Lindsey

Lindsey Vercruyce

Lindsey Vercruyce

Dossierbeheerder

Maak een afspraak met Lindsey

In 2017 studeerde Lindsey af aan de hogeschool Vives in de richting accountancy-fiscaliteit. Haar interesse voor boekhouding werd al op de middelbare school gewekt, waar ze de richting boekhouden-informatica volgde.

Lindsey finaliseerde in 2019 een avondopleiding toegepaste fiscaliteit om haar vakkennis nog te vergroten. Binnen Dfisc is zij verantwoordelijk voor eenmanszaken en vennootschappen.

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk voor jou?

Na het behalen van mijn diploma Accountancy – Fiscaliteit wilde ik verder bijscholen. Ik koos voor een bijkomende bachelor toegepaste fiscaliteit in avondopleiding.

Deze opleiding duurde twee jaar en ik wist dat het een zeer moeilijke combinatie zou worden: werk – privé – studeren. Vermits ik dat allemaal tot een goed einde heb gebracht, én ik wel trots ben op mijn eigen, kan dit meteen wel mijn eerste mijlpaal zijn.

Van welke activiteit krijg je energie Lindsey?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

Omgaan met vrienden. Ik hou ervan om onder de mensen te komen en samen te zijn met andere mensen om zo leuke en gezellige momenten te beleven.

Waar verbaas jij je wel eens over?

De laatste jaren is alles zoveel veranderd op het vlak van digitalisering. Vooral het feit dat alles meer “online” gebeurt waardoor alles efficiënter en sneller in orde zou moeten komen. Maar ook dat de pc, het internet, onze smartphone en de sociale media een grote invloed hebben op ons leven.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Van kleins af aan vond ik het leuk om “bureautje” te spelen. Door de thuisverkoop van hoeveproducten kwam ik al gauw in contact met handel. Hierdoor startte ik in het middelbaar met de richting handel, waar de interesse in het boekhouden groeide en ik voor de opleiding boekhouden-informatica koos.

Daarna volgde ik een opleiding accountancy-fiscaliteit en in juli 2017 startte ik bij Dfisc als dossierbeheerder.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Ik vind eerlijkheid een zeer belangrijke eigenschap. Ik ben graag bezig met van alles en ik help graag mensen. In sommige situaties ben ik koppig, in die zin dat ik een doorzetter ben.

In relatie of kindjes?

In relatie, woont in Sijsele.