Ann-Isabel

Ann-Isabel Dfisc

Ann-Isabel

Gecertificeerd fiscaal accountant

 

Maak een afspraak met Ann-Isabel

Ann-Isabel is senior dossierbeheerder bij Dfisc sinds februari 2023. Ze volgde een opleiding bachelor Accountancy-Fiscaliteit van 2006 tot 2009. En daarna heeft ze haar master Handelswetenschappen afgewerkt aan HOGENT van 2009 tot 2011. Zij ging na haar studies werken in de accountancy bij één van de Big 4; haar focus lag de afgelopen 11 jaar op vzw’s en vennootschappen. Bij Dfisc zal zij in een team met collega Ann vooral de boekhouding van de vzw’s op zich nemen en zo ook het hele team ondersteunen met haar expertise in deze materie.

Wat is voor jou een must als het gaat over de ideale job of werkgever?

Flexibiliteit is en was voor mij heel belangrijk. En het digitale aspect: ik wilde geen stap terug in de tijd zetten door te veranderen van werkgever. Die twee dingen heb ik zeker en vast teruggevonden binnen Dfisc. Ik heb bewust gezocht naar een kleiner kantoor, dat dichterbij huis lag. Zo hoop ik meer tijd te kunnen spenderen met mijn twee kids.

Wat is voor jou teamwork?

Communicatie vind ik heel belangrijk. Vlot communiceren met collega’s en leidinggevenden, en mochten er eens frustraties zijn onderling, dat daarover gepraat kan worden. Hier bij Dfisc zijn korte lijnen, zowel met interne als externe contactpersonen. Dus dat lijkt me geen probleem.

Lees hier ook mijn introductie nadat ik twee weken aan de slag was bij Dfisc. 

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Ik heb heel bewust gekozen voor de studierichting Accountancy & Fiscaliteit. Mijn ouders waren zelfstandigen, dus ik heb het allemaal een beetje ‘met de paplepel’ meegekregen. Ik wist, van jongs af aan, dat er zoiets bestond als ‘zelfstandig’ zijn en dat die administratie daarbij hoort.

Voordat ik bij Dfisc terechtkwam, heb ik 11 jaar bij Deloitte gewerkt in het kantoor van Gent. Mijn focus lag daar dan ook op vzw’s en vennootschappen.

Waar vinden we jou naast de werkuren?

Ik ben vooral veel en graag bezig met mijn twee zoontjes. Het is een hele klus om ons huishouden operationeel te houden, aangezien mijn man zelfstandige is. Als we eens een avondje vrij hebben, dan gaan we graag eens uit eten.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd, woon in Sint-Michiels en ben mama van twee zoontjes.