Cindel

Cindel

Dossierbeheerder

Intern stagiair gecertificeerd accountant

Maak een afspraak met Cindel

In 2018 liep Cindel stage bij Dfisc. Ze studeerde in 2019 af en behaalde haar diploma accountancy-fiscaliteit via de hogeschool Vives. Daarna vervoegde ze het Dfisc-team als dossierbeheerder. In september 2019 startte Cindel de opleiding fiscaliteit aan Syntra West.

Hoe denk jij over digitalisering?

Ik vind digitalisering een enorme verbetering, daardoor zijn mensen ook sneller verbonden met elkaar en is de grens om hulp te vragen of een gesprek te hebben veel lager. Zeker in crisistijden zijn de online-gesprekken een toffe manier om toch met elkaar in contact te blijven!

Van welke activiteit krijg je energie, Cindel?

Ik hou van een wandeling met de hond in het bos en doe graag leuke dingen samen met mijn familie.

Waarvoor zou jij je inzetten als je bv.vrijwilligerswerk zou doen? Waar zou je dan voor kiezen? Dieren, kinderen, armen of ouderen?

Ik hou enorm van dieren, dus de keuze lijkt me evident en valt automatisch op dieren. Het liefst zou ik dan gaan wandelen met honden van het asiel en spelen met de katten.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Op de middelbare school deed ik graag het vak boekhouden. Op die manier was de richting accountancy-fiscaliteit aan de hogeschool een logische keuze. Via een zoektocht naar een stageplaats heb ik Dfisc leren kennen.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Wees consistent in het bijhouden van de “papierwinkel”, dat maakt het voor jezelf eenvoudiger. Zo hoef je niet plots een grote stapel te verzamelen op één moment.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Dat ik sociaal ben en een levensgenieter.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd en woon in Sijsele.