Hilde

Hilde Dfisc

Hilde

Dossierbeheerder

Hilde kwam het team van Dfisc vervoegen in het voorjaar van 2022. Zij neemt de aangiftes personenbelasting voor haar rekening; ze is een experte in dat domein.

Zij zal je steevast herinneren om ons de juiste fiscale attesten te bezorgen!

Naast dat huzarenstukje staat zij ook de andere dossierbeheerders bij en werkt zij ook aan de interne kwaliteitstoetsing.

Hoe denk jij over digitalisering?

Door de jaren heen kreeg de boekhouder steeds meer taken te vervullen.  Digitalisering zorgt ervoor dat de realisatie hiervan snel en accuraat gebeurt. Alle data wordt opgeslagen en kan in een mum van tijd worden geraadpleegd.

Menselijk contact verloopt niet zelden via de webcam.  Dit zorgt voor gebruiksgemak.  Toch kan ik begrijpen dat mensen kiezen voor een face-to-face gesprek.  Dit heeft tenslotte nog steeds een eigen cachet.

Van welke activiteit krijg je energie, Hilde?

Woon-werk verkeer doe ik met de elektrische fiets, weer of geen weer. Zo draag ik mijn steentje bij aan het klimaat en hoop hiermee ook andere te stimuleren.

Waarvoor zou jij je inzetten als je bv. vrijwilligerswerk zou doen? Waar zou je dan voor kiezen? Dieren, kinderen, armen of ouderen?

Als coördinator van de kinderoppasdienst Gezinsbond plaatselijke afdeling help ik mee om jonge ouders een zorgeloos moment zonder kinderen te bezorgen.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Op de middelbare school was ik geboeid door het vak economie en bij uitbreiding de techniek van boekhouding.  Later merkte ik dat de nood aan opvolging van administratie van zelfstandigen groot is.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kan doen.  Dit zorgt voor mentale rust!

In relatie of kindjes?

Samen met m’n man zijn wij de troste ouders van een bende enthousiaste, sportieve, altijd-bezige jonge mensen.