Ivana

Ivana

Dossierbeheerder

Ivana studeerde economie en kwam ons team vervoegen in februari 2023.

Hoe denk jij over digitalisering?

Wat onze tak van werk betreft, denk ik dat digitalisering zeer nuttig is en zorgt voor een snellere en nauwkeurigere informatiestroom. Maar in de privésfeer worden mensen, ironisch genoeg, afstandelijker want de face-to-face ontmoeting valt soms weg, waardoor er geen echte verbinding is.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Een gedetailleerd overzicht bijhouden van elke transactie die u doet of ontvangt. Als je al je documenten bij de hand hebt, kan je een nauwkeurige boekhouding voeren en geld besparen.

Van welke activiteit krijg jij energie, Ivana?

Door fysiek te trainen, vooral pilates!

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd en mama van twee kindjes.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Ik heb economie gestudeerd, maar het was nooit echt mijn bedoeling om in de boekhoudsector te gaan werken. Bleek later dat mijn behoefte om dingen in balans te brengen ervoor zorgde dat ik toch in de boekhouding terechtkwam.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik ben een gemakkelijke persoon die van positieve energie houdt in elk aspect van het leven, vooral in een werkomgeving, het maakt het werk veel gemakkelijker en minder stressy. Ik hou van reizen, mensen van over de hele wereld ontmoeten, verschillende culturen leren kennen. Ik denk dat reizen je leven meer kan verrijken dan eender welk geldbedrag.