Joke

Joke

Frontoffice medewerker

Joke studeerde handel-boekhouden in het middelbaar. Zij behaalde een diploma administratief bediende en medisch secretariaat via avondonderwijs.

Je zal vanaf april Joke een paar dagen in de week ontmoeten aan het onthaal bij Dfisc of horen via de telefoon. Zij zorgt voor administratieve ondersteuning en staat in voor de facility in het kantoor.

Hoe denk jij over digitalisering?

Ik zie digitalisering als een krachtige tool die veel voordelen met zich meebrengt. Het maakt dingen gemakkelijker en efficiënter, waardoor we meer kunnen doen met minder moeite. Het is gewoon een geweldig hulpmiddel voor het verbeteren van ons dagelijks leven.

Van welke activiteit krijg je energie, Joke?

Ik krijg veel energie van de voldoening die mijn werk me geeft. Het succesvol afronden van een opdracht en het kunnen helpen van klanten maakt me oprecht gelukkig.
In mijn vrije tijd laad ik graag mijn batterijen op door leuke uitstapjes te maken met mijn gezin of gezellig samen te komen met vrienden.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Een georganiseerde boekhouding is de sleutel tot een stressvrij bedrijfsleven!

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Na 17 jaar als leidinggevende in de retail, koos ik voor meer work-lifebalance en zocht ik een nieuwe uitdaging die aansloot bij mijn interesse in administratie. Mijn ouders zijn altijd zelfstandig geweest dus de sector is me niet onbekend. En met mijn achtergrond van handel-boekhouden in mijn studies, voelde de overstap naar de boekhoudwereld natuurlijk aan.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en ben dan ook enthousiast om bij Dfisc aan de slag te gaan.

In relatie of kindjes?

Gehuwd met Tijs en fiere mama van 3 kindjes!