Lindsey

Lindsey Vercruyce

Dossierbeheerder

Intern stagiair gecertificeerd accountant

Maak een afspraak met Lindsey

In 2017 studeerde Lindsey af aan de hogeschool Vives in de richting accountancy-fiscaliteit. Haar interesse voor boekhouding werd al op de middelbare school gewekt, waar ze de richting boekhouden-informatica volgde.

Lindsey finaliseerde in 2019 een avondopleiding toegepaste fiscaliteit om haar vakkennis nog te vergroten. Binnen Dfisc is zij verantwoordelijk voor eenmanszaken en vennootschappen.

Welke mijlpaal in je leven was professioneel gezien belangrijk voor jou?

Na het behalen van mijn diploma accountancy-fiscaliteit wilde ik me verder bijscholen. Ik koos voor een bijkomende bachelor toegepaste fiscaliteit in avondopleiding.

Deze opleiding duurde twee jaar en ik wist dat het een zeer moeilijke combinatie zou worden: werk, privé en studeren. Toch heb ik dat allemaal tot een goed einde gebracht, en daarom ben ik wel trots op mezelf. Dit kan dan meteen ook mijn eerste mijlpaal zijn.

Van welke activiteit krijg je energie, Lindsey?

Omgaan met vrienden. Ik hou ervan om onder de mensen te komen en samen te zijn met anderen om leuke en gezellige momenten te beleven.

Waar verbaas jij je weleens over?

De laatste jaren is alles zoveel veranderd op het vlak van digitalisering. Vooral het feit dat alles meer online gebeurt, waardoor alles efficiënter en sneller in orde zou moeten komen. Maar ook dat de pc, het internet, onze smartphone en de sociale media een grote invloed hebben op ons leven.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Van kleins af aan vond ik het leuk om ‘bureautje’ te spelen. Door de thuisverkoop van hoeveproducten kwam ik algauw in contact met handel. Hierdoor startte ik op de middelbare school met de richting handel. Daar groeide mijn interesse voor het boekhouden en koos ik voor de opleiding boekhouden-informatica.

Daarna volgde ik een opleiding accountancy-fiscaliteit en in juli 2017 startte ik bij Dfisc als dossierbeheerder.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik vind eerlijkheid een zeer belangrijke eigenschap. Ik ben graag bezig met van alles en ik help graag mensen. In sommige situaties ben ik koppig, in die zin dat ik een doorzetter ben.

In relatie of kindjes?

Ik heb een relatie, woon in Sijsele en ben mama van een zoontje.