Charlotte

Charlotte

Dossierbeheerder

Maak een afspraak met Charlotte

Charlotte studeerde af in de richting accountancy-fiscaliteit aan KHBO Brugge (nu Vives). In 2013 liep ze stage bij Dfisc, waarna ze het team vervoegde als vaste medewerker. Charlotte is dossierbeheerder. In 2014 volgde ze bij Syntra West een opleiding btw.

Welke mijlpaal in je leven was professioneel gezien belangrijk voor jou?

Zeker en vast het behalen van mijn diploma accountancy – fiscaliteit, waarna ik mijn werkcarrière kon beginnen.

Ik keek er enorm naar uit om de theorie om te zetten in praktijk.  En ik besef maar al te goed dat ik werk in een sector waarin bijscholing en opleiding nodig zijn. Voor mij blijft het een uitdaging om op de vragen van de klant te kunnen antwoorden, zelfs in een boekhoudwereld waarin de wetgeving steeds verandert.

Van welke activiteit krijg je energie, Charlotte?

Mijn fiets nemen en een ritje doen, zowel met familie als vrienden. Zalig! Ik probeer ook zoveel mogelijk met de fiets naar het werk te rijden. De frisse buitenlucht kan wonderen doen.

Waar verbaas jij je weleens over?

Hoe snel de tijd voorbijvliegt!

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Ik heb altijd graag administratief werk gedaan. Op de middelbare school heb ik de richting economie – moderne talen gevolgd. Daar begon mijn interesse te groeien tijdens de lessen economie. In het hoger onderwijs koos ik voor accountancy – fiscaliteit, waarbij ik in het derde jaar een stage deed bij Dfisc. In 2013 is dit mijn vaste werkplek geworden.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik werk graag samen met collega’s rondom mij. Op elkaar kunnen steunen vind ik belangrijk, zowel op de werkvloer als privé. We werken tenslotte elke dag samen.

Daarnaast werk ik ook veel samen met mijn man, want we baten een zuivelboerderij uit. Altijd welkom in Dudzele om te komen genieten van een yoghurtje, chocomousse of heerlijke verse hoeveboter!

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd, woon in Dudzele en ben mama van een dochter en zoon.