Ina

Ina

Backoffice medewerker

Ina studeerde economie – wiskunde in het middelbaar. Zij werd geboeid door de job van haar papa en studeerde na haar middelbaar dezelfde richting als haar papa nl. toegepaste economische wetenschappen. Via een jobbeurs in Brugge leerden wij Ina kennen. Vanaf januari 2024 gaat zij de uitdaging aan om achter de schermen administratieve ondersteuning te bieden aan het team en de klanten.

Ina zal na een interne opleiding instaan voor o.a. on- en offboarding, KBO-wijzigingen, huurcontracten en de publicaties in het Belgisch Staatsblad.

Hoe denk jij over digitalisering?

Hoe hard digitalisering ons leven ook vergemakkelijkt zowel op privé – als op werkvlak, probeer ik zelf ervoor te zorgen dat ik blijf stilstaan met het feit hoe iemand zich echt voelt. Snel een berichtje versturen, heeft vaak minder betekenis dan echt nog eens praten met elkaar.

Van welke activiteit krijg je energie, Ina?

Ik loop graag met muziek om mijn gedachten te verzetten en om alles even los te laten. Daarnaast spreek ik ook graag af met vriendinnen om gezellig bij te babbelen.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Alles zo goed mogelijk bijhouden!

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Na mijn studies was ik een beetje zoekende, maar door een jobbeurs te bezoeken heb ik Dfisc leren kennen of althans de mensen achter Dfisc. Zo ben ik blij dat ik onverwachts in de boekhoudwereld ben terechtgekomen en hoop ik zeker iets te kunnen betekenen met mijn functie.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik probeer altijd voor iedereen het beste te doen zodat zij zich op hun gemak kunnen voelen. Ik luister liever dan ik zelf vertel omdat ik hoop dat familie en vrienden altijd weten dat zij op mij kunnen rekenen, voor wat dan ook.

In relatie of kindjes?

Geen relatie, geen kinderen