Inge

Inge groeide gedurende 21 jaar in haar functie bij een bekende speler in de projectontwikkeling in de Brugse regio. Na de middelbare school koos ze voor een specialisatie administratie vrije beroepen. Eerst ging ze op jonge leeftijd aan het werk in een advocatenkantoor. Via avondonderwijs behaalde ze een diploma graduaat boekhouden B1.

Het administratieve werk zit Inge in de vingers. Als management assistant is zij het eerste aanspreekpunt bij Dfisc. Inge verwelkomt de klanten, zorgt voor een afspraak in de agenda en verzorgt de interne en externe administratie en communicatie. Ze snoepte eerder al van een stukje marketing en neemt de onlinemarketing van het kantoor ter harte.

Hoe denk jij over digitalisering?

Kunnen we niet omheen, het maakt de workflow (soms) eenvoudiger en sneller. Het past in onze modernere levensstijl. Ik ben bv. zeer onder de indruk van de app van mijn bank. Maar er is een ‘maar’. Het blijft een uitdaging om iedereen te blijven benaderen op een persoonlijke manier. Op kantoor vind ik het belangrijk om de klantreis te beleven op een manier waarbij iedereen zich goed voelt.

Van welke activiteit krijg je energie, Inge?

Boodschappenlijstjes maken voor een week en koken volgens de vele recepten van Pascale Naessens. Ik probeer vrij regelmatig een avondwandeling te maken, wat me heel goed doet. Tijdens het wandelen komen er creatieve ideeën naar boven.

Op het werk houd ik van kantoororganisatie met een creatieve toets. Die creativiteit kan ik kwijt via de socialemediakanalen van Dfisc.

Waarvoor zou jij je inzetten als je bv. vrijwilligerswerk zou doen? Waar zou je dan voor kiezen? Dieren, kinderen, armen of ouderen?

Iets met kinderen, ik denk maar aan een vereniging die kampen of bepaalde activiteiten organiseert waarbij ik achter de schermen zou kiezen voor het administratieve luikje om zo de organisatie bij te staan.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Ik ben altijd graag met papieren bezig geweest. Ik heb een opleiding boekhouden gevolgd en heb altijd administratief werk gedaan als management assistant. Eind 2018 solliciteerde ik bij Dfisc. In maart 2019 kon ik hier starten, wat voor mij een heel positieve ervaring is.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen. De hoofden tijdig bij elkaar steken; zo kunnen we elkaar versterken.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Dat ik een teamplayer ben, een sfeervoeler, een bezige bij, en kan genieten van mijn gezin en de rust in onze tuin.

In relatie of kindjes?

Ik heb een relatie, woon in Wingene en ben mama van een dochter, Hanne.