Kjell

Kjell bij Dfisc

Kjell

Dossierbeheerder

In 2001 is Kjell afgestudeerd in de richting accountancy – fiscaliteit aan de KHBO Brugge. In 2001 begon hij zijn carrière bij Deloitte waar hij na 22 mooie jaren afscheid heeft genomen. Nu kiest hij voor een nieuwe uitdaging bij Dfisc waar hij nog meer kan inzetten op de éénmanszaken, het clienteel waar hij zich het beste in thuis voelt en waarin hij zich verder wilt specialiseren.

Hoe denk jij over digitalisering?

Digitalisering is zonder enige twijfel de toekomst, of je er nu van houdt of niet. Digitaliseren heeft flink wat voordelen. Je bespaart tijd en kosten en krijgt meer grip op je processen. Daardoor kunnen wij als boekhouders veel sneller en beter inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Van welke activiteit krijg je energie, Kjell?

Op de werkvloer streef ik naar 100% tevredenheid bij mijn klanten, elk gesprek met klanten waarop de klant tevreden terugblikt heeft mij veel voldoening. Daar krijg ik energie van. Naast het werk kan je mij terugvinden bij mijn gezin, familie en vrienden met wie ik graag een uitstap maak, gezellig samen aan tafel zit met een hapje en een drankje of op het tennisveld om een balletje te slaan.

In relatie of kindjes?

Ik woon samen met mijn vriendin met wie ik samen een superleuk dochtertje heb en wij voeden ook het zoontje op van mijn vriendin haar zus die jammer genoeg op veel te jonge leeftijd kwam te overlijden.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Daar ik een passie voor cijfers heb ben ik na mijn middelbare studies economie-wiskunde naar de hogeschool getrokken om er accountancy-fiscaliteit te volgen… een job als boekhouder was het logisch gevolg en het is na vele jaren nog steeds de job van mijn leven.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Hou je boekhouding en administratie netjes bij. Reserveer een percentage van je inkomsten voor de belastingen. Stap mee in de wereld van de digitalisatie. Houd privé en werk gescheiden. En last but not least, werk samen met een goede boekhouder. Ook al bent u de belangrijkste schakel in het proces, een goeie boekhouder kan u heel veel besparen.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik hou van een goed gevarieerd leven waarbij ik tijd vind voor iedereen en alles die mij dierbaar is. Graag hou ik iedereen tevreden. In het compromis ligt het succes van relaties. Iedereen wordt in zijn leven wel eens geconfrontreerd met een tegenslag, desondanks deze tegenslagen probeer ik toch altijd met een optimistische blik in het leven te staan. The comeback is always stronger than the setback.