Stefanie

Stefanie Maes

Stefanie

Dossierbeheerder

Maak een afspraak met Stefanie

Stefanie behaalde haar diploma kmo-management aan de Arteveldehogeschool in Gent. Daarna volgde ze de avondopleiding boekhouding om zich verder te verdiepen in de sector.

Binnen Dfisc is Stefanie gespecialiseerd in oprichtingen en vereffeningen van ondernemingen. Zij is dossierbeheerder en coördineert ook de wijzigingen van ondernemingen via de Kruispuntbank van Ondernemingen en de publicatie daarvan in het Belgisch Staatsblad.

Je kan bij Stefanie terecht als je vragen hebt over Dfisc Daily, onze onlinetool om eenvoudig je documenten op te laden en overzicht te behouden op je onderneming. Je kan ook eens een demo volgen (na afspraak), waarbij je alle praktische informatie meekrijgt.

Hoe denk jij over digitalisering?

Op professioneel vlak vind ik digitalisatie super! Je kan werken waar en wanneer je wil. Echter op privévlak vind ik het allemaal wat te intens, waardoor ik het gevoel heb dat kinderen/jongeren te veel digitaal aanwezig moeten/willen zijn (bv. sociale media). “Elk voordeel heeft zijn nadeel”, zeg ik dan!

Van welke activiteit krijg je energie, Stefanie?

Van structuur, planning en bezig blijven.

Waarvoor zou jij je inzetten als je bv. vrijwilligerswerk zou doen? Waar zou je dan voor kiezen? Dieren, kinderen, armen of ouderen?

Ik heb steeds enorm veel bewondering gehad voor mensen die naar het buitenland gaan om te helpen in landen met armoede of oorlog. Zelf heb ik dit nooit gedurfd maar ik vind het moedig!

Mocht ik zelf vrijwilligerswerk doen, dan graag met dieren of kinderen.

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Van jongs af aan heb ik thuis altijd meegeholpen op het bedrijf van mijn ouders. Ik mocht de administratie in orde brengen, en zo ben ik eigenlijk in de administratie/boekhouding gerold.

Wat kan je als tip meegeven voor een ondernemer omtrent zijn boekhouding?

Structuur! Dat kan zo veel meer inzicht met zich meebrengen wat zorgt voor een betere interpretatie van je boekhouding.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik ben een bezige bij en hou van sport en gezonde voeding.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd en woon in Oostkamp.