Stefanie

Stefanie Maes

Stefanie Maes

Dossierbeheerder

Boek je opleiding Dfisc Daily

Stefanie behaalde haar diploma kmo-management aan de Arteveldehogeschool in Gent. Daarna volgde ze de avondopleiding boekhouding om zich verder te verdiepen in de sector.

Binnen Dfisc is Stefanie gespecialiseerd in oprichtingen en vereffeningen van ondernemingen. Zij is dossierbeheerder en coördineert ook de wijzigingen van ondernemingen via de Kruispuntbank van Ondernemingen en de publicatie daarvan in het Belgisch Staatsblad.

Je kan bij Stefanie terecht als je vragen hebt over Dfisc Daily, onze onlinetool om eenvoudig je documenten op te laden en overzicht te behouden op je onderneming. Je kan ook eens een demo volgen (na afspraak), waarbij je alle praktische informatie meekrijgt.

Welke mijlpaal in je leven was professioneel gezien belangrijk voor jou?

Mijn eerste mijlpaal was het behalen van mijn diploma als boekhouder.

Ik ben nog jong, dus ik ben ervan overtuigd dat ik nog heel veel zal bijleren. Er zullen dus zeker en vast nog mijlpalen bijkomen đŸ™‚

Van welke activiteit krijg je energie, Stefanie?

Van structuur, planning en bezig blijven.

Waar verbaas jij je weleens over?

Onlangs, tijdens een uitje naar de dierentuin, verwonderde ik me over het feit dat er zoveel diersoorten zijn in deze wereld. Wetend dat er nog zoveel meer zijn dan ik al gezien heb. En dan bestaan er zeker nog exemplaren waar we geen weet van hebben! Wauw!

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Van jongs af aan heb ik thuis altijd meegeholpen op het bedrijf van mijn ouders. Ik mocht de administratie in orde brengen, en zo ben ik eigenlijk in de administratie/boekhouding gerold.

Wat vind je nog belangrijk dat we over jou moeten weten?

Ik ben een bezige bij en hou van sport en gezonde voeding.

In relatie of kindjes?

Ik ben gehuwd en woon in Oostkamp.