Stefanie

Stefanie Maes

Stefanie Maes

Dossierbeheerder

Boek je opleiding Dfisc Daily

Stefanie behaalde haar diploma kmo-management aan de Arteveldehogeschool in Gent, daarna volgde zij de avondopleiding boekhouding om zich verder te verdiepen in de sector.

Binnen Dfisc is Stefanie gespecialiseerd in oprichtingen en vereffeningen van ondernemingen. Zij is dossierbeheerder en coördineert ook de wijzigingen van ondernemingen via de Kruispuntbank van Ondernemingen en publicatie daarvan in het Belgisch Staatsblad.

Je kan bij haar terecht als je vragen hebt omtrent Dfisc Daily; onze tool om eenvoudig je documenten op te laden en een overzicht te blijven bewaren van je onderneming. Je kan ook eens een demo volgen waarbij je alle praktische informatie meekrijgt  (na afspraak).

Welke mijlpaal in je leven was – professioneel gezien – belangrijk voor jou?

Mijn eerste mijlpaal is toch wel het behalen van mijn diploma als boekhouder.

Nu ben ik nog jong, dus ik ben ervan overtuigd dat ik nog erg veel zal bijleren en er zeker en vast nog mijlpalen zullen bijkomen 🙂

Van welke activiteit krijg je energie Stefanie?

Dat kan een hobby, een passie zijn maar ook op werkvlak zijn.

Van structuur, planning en bezig blijven.

Waar verbaas jij je wel eens over?

Onlangs, tijdens een uitje naar de dierentuin, verwonderde ik me over het feit dat er zoveel diersoorten zijn in deze wereld. Wetende dat er nog zoveel meer zijn dan dat ik gezien heb. Plus er bestaan zeker nog exemplaren waar we geen weet van hebben! Wauw!

Hoe ben je in de wereld van het boekhouden terechtgekomen?

Van jongs af aan heb ik steeds thuis meegeholpen op het bedrijf van mijn ouders. Ik mocht altijd de administratie in orde brengen, waardoor ik eigenlijk in de administratie / boekhouding ben gerold.

Wat vind je nog belangrijk dat we moeten weten van jou?

Ik ben een bezige bij en hou van sport en gezonde voeding.

In relatie of kindjes?

Gehuwd, woont in Oostkamp.