Accountants Steven en Jochen ontvangen een ereteken


 

Het Koninklijk instituut der eliten van de arbeid van België, of kortweg KIEA, reikte op 10 december 2022 in Sint-Lambrechts-Woluwe het gouden ereteken van Laureaat van de arbeid in de accountancysector uit aan Steven Decorte van Dfisc uit Brugge. De titel van Laureaat van de arbeid maakt deel uit van een lange traditie om mensen te huldigen voor hun professionele inzet. Het organiserend comité prees Steven omwille van zijn jarenlang ondernemerschap, innovatief denken, maar vooral om het beroep van accountant op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Jochen Moyson, collega van Steven, ontving het zilveren ereteken van laureaat van de arbeid. Dfisc viel dus twee keer in de prijzen.

Een duo van goud en zilver

Precies een passend item voor de tijd van het jaar. Iedereen zorgt voor sfeerlichtjes in huis of brandt kaarsjes en we halen onze beste kleren boven om samen te komen bij familie en vrienden. Dus het mag allemaal al eens blinken en schitteren.

Als we vragen aan Steven wat het gouden ereteken betekent, krijgen we al vlug een eerlijk antwoord en visie omtrent het beroep van accountant.

Waarom vind je dit een belangrijke erkenning?
Steven: “Ik ben niet echt de persoon van de prijzen of titels. Van nature hecht ik daar weinig belang aan, maar ik vind het wel belangrijk om het beroep van accountant in een goed daglicht te zetten. En daarbij kunnen prijzen of erkenningen wel helpen. Ik voelde me dan ook gevleid dat KIEA liet weten dat ik mocht meedingen naar de gouden award. Tien jaar geleden ontving ik als jonge accountant al het bronzen ereteken.”

Lees het volledige artikel en interview verder op de website van Xerius.