Starten als zelfstandige na een carrière op hoog niveau? Het kan!


 

Een goed betaalde job als hooggeplaatst werknemer met tal van voordelen en de zekerheid van een vast loon. Maar er ontbreekt iets. Na al die veeleisende jaren droom je van meer. Anders. Vrijer. Toch houdt iets je tegen om jezelf te bevrijden uit die gouden kooi en te starten voor jezelf. Het is misschien wel de grootste professionele uitdaging waar je ooit voor stond. Dfisc ontzorgt en begeleidt je van A tot Z in de sprong naar zelfstandige. We staan naast je. Every step of the way. Met ons gratis e-book over starten als freelance-consultant helpen we je op weg.

Realistische marktwaarde

Na een loopbaan in een highscalefunctie betekent je jarenlange expertise een absolute meerwaarde. Alleen vinden startende zelfstandigen het vaak lastig om de vertaalslag te maken van hun loon als werknemer – met alle bijhorende voordelen – naar een dagtarief dat je toelaat om je huidige levensstandaard te behouden. Met Dfisc als wingman krijg je zicht op je optimaal haalbare dagprijs aan het begin van je zelfstandige carrière.

Beter bruto-nettoverhaal

Ben je er klaar voor en waag je de sprong naar zelfstandigheid? Dan helpt Dfisc je om een beter bruto-nettoverhaal te realiseren en bruto- en nettobudgetten correct met elkaar te vergelijken. Lees hiervoor zeker ook het gratis e-book ‘Starten als freelance-consultant.

Gezonde work-lifebalance

Eindelijk wil je de vrijheid hebben om je tijd zelf te beheren. Als zelfstandige ben je baas over je agenda en neem je controle over je leven. Met het beoogde gezonde evenwicht als resultaat. Dfisc stippelt voor je uit hoe je dat concreet aanpakt zonder in te boeten aan levenskwaliteit.

Starten als zelfstandige

Een carrière als zelfstandige brengt een hele resem vragen met zich mee. Hoeveel moet ik verdienen om mijn loon te behouden? Hoe start ik in bijberoep? Welke ondernemingsvorm kies ik?

Dfisc starten als freelancer
Dfisc omarmt freelancers en consultants

Met onze professionele begeleiding is het perfect mogelijk om je nieuwe carrière als zelfstandige zorgvuldig voor te bereiden terwijl je nog in loondienst werkt. Zo zet je het deurtje van je gouden kooi op een kier tot je echt ontsnapt.

Dfisc ondersteunt je om achter de schermen alles klaar te zetten. Download zeker ook het gratis e-book ‘Starten als freelance-consultant om je plannen te concretiseren.

Download het e-book ‘Starten als freelance-consultant’

Benieuwd naar hoe je je nieuwe carrière praktisch opstart? Download dan zeker ons gratis e-book ‘Starten als freelance-consultant’. Je leest er alles over welke stappen nodig zijn en waaraan je beter aandacht besteedt om sterk te starten als zelfstandige. Van de juiste ondernemingsvorm tot de structuur van je inkomsten.

Dfisc Brugge logo

Dfisc begeleidt je als zelfstandige

Bij Dfisc beschikken we over een grondige expertise om jou te begeleiden in alle fases van het ondernemerschap. We kennen de specifieke uitdagingen waar je als freelancer en consultant mee te maken krijgt. Die kennis gebruiken we graag om jou te helpen.

Met doelgericht advies waag je goed voorbereid de sprong en zet je al je expertise en vakkennis optimaal in. Geef je carrière een nieuwe boost, met een deskundig adviseur aan je zij. Dfisc helpt je je dromen als zelfstandige waar te maken in een fiscaal geoptimaliseerde setting.

Maak een online afspraak, mail naar office@dfisc.be of bel ons op 050 39 25 23. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.