Nieuw Dfisc-logo met zin in meer


 

Je hebt het vast al opgemerkt: Dfisc heeft zijn vernieuwde logo gelanceerd. Dat geven we nog meer betekenis door er een slagzin aan toe te voegen. Net zoals bij onze ondernemers die graag groeien en evolueren: bij vernieuwing hoort ook weleens een opgefrist logo.

De slagzin van Dfisc steunt op drie pijlers: ‘je droom in cijfers met advies‘. Lees verder om te weten wat we daarmee willen bereiken!

Dfisc wil bouwondernemers, freelancers & consultants, vrije beroepers, vzw’s en tegelijk alle initiatiefnemers, medewerkers en vrijwilligers wakker maken om meer vanuit hun droom te durven ondernemen en doen. Je daarbij op tijd en stond laten bijstaan door een expert met het juiste advies is altijd een goed idee.

Je droom

Dfisc maakt mee je ondernemersdroom waar en kijkt naar het totaalplaatje van je onderneming of organisatie – nu en in de toekomst. Het is belangrijk om je dromen te noteren en plannen te maken voor je onderneming. Denk ook niet te snel dat een plan niet uitvoerbaar zal zijn. Er bestaan altijd meerdere oplossingen, die naar boven kunnen komen tijdens het sparren met anderen. Het is de taak van Dfisc om de persoon die achter een zaak of initiatief staat te helpen en alle nodige middelen aan te reiken om zijn of haar droom waar te maken.

in cijfers

Dfisc staat voor een actuele digitale boekhouding, die rekening houdt met de realiteit van jouw onderneming. Hoe je het ook draait of keert, ondernemen gaat om cijfers. Bij de opstart van je onderneming heb je een financieel plan nodig, bij de uitvoering is je omzet belangrijk. Maar er komt nog veel meer bij kijken. Dfisc volgt je cijfers zorgvuldig op en verwerkt ze, met oog op het ruimere geheel. Zo krijg je een breed overzicht …

met advies

Dfisc heeft zich door de jaren heen ontplooid tot een veelzijdig boekhoudkantoor. We doen veel meer dan aangiftes invullen en jaarrekeningen opmaken, hoe belangrijk dat ook is. Ons kantoor biedt een waaier van diensten aan, met een sterke focus op persoonlijk advies. We groeien met je mee en bouwen mee aan jouw droom.

Ons nieuwe logo: een D met vinkje

De D met horizontale streepjes uit het vroegere logo heeft plaatsgemaakt voor een D met een vinkje in het nieuwe logo.

Dit ‘check‘-symbool staat voor iets wat klaar is, een item op een lijst dat afgevinkt kan worden.

Na een kennismaking, vraag of contact voeren we in overleg met jou de verschillende benodigde stappen uit. Geen lange nota’s, maar wel op een praktische manier zaken implementeren én realiseren. Een stap vooruit zetten en met een positieve vibe een to do-item afvinken.

We willen jou als klant een veilig gevoel geven, want er liggen heel wat taken in onze handen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken, want die taken zijn afgevinkt bij jou en Dfisc pakt ze vast. Zo kan jij focussen op het ondernemen zelf en datgene waar je goed in bent.

Je zal het vinkje in het logo ook vaak tegenkomen in onze communicatie, bijvoorbeeld bij aandachtpuntjes, zaken om eens te checken of nieuwe gebeurtenissen in en rond ons team.

Dfisc wil vooral het ’t-is-in-ordegevoel laten doorsijpelen tot in jouw onderneming, je boekhouding, je cijfers, je DROOM!

Droom je mee?

Bij een feest en een droom hoort muziek! Geniet mee met de Dfisc Dreamlist 2021, een playlist van Dfisc-medewerkers en -klanten. Vul de lijst aan met jouw droomnummer en maak kans op een inspirerend boek over Belgische ondernemers!