Dfisc Dreamlist 2021: onze favoriete muziek én die van jou!


 

Het is allemaal begonnen met de brainstorm rond ons nieuwe logo met slagzin. Het voelt een beetje als een feest om dit te lanceren. En bij een feest en een droom hoort muziek! Wat is Dfisc nu van plan?

Tijdens het ondernemen droom jij vast ook weleens weg of sluit je je soms af van de buitenwereld om na te denken met een streepje muziek. Na een drukke werkdag leg je een plaatje op om lekker te ontspannen. Of misschien ben jij wel het type dat stoom aflaat door te dansen op een goed nummer.

Dan hebben we iets leuks voor jou: de Dfisc Dreamlist op Spotify! Alle medewerkers van Dfisc hebben drie van hun favoriete droomnummers doorgegeven om deze playlist samen te stellen.

Wat is jouw droomnummer?

We willen de Dfisc Dreamlist nog laten groeien met de droomnummers van onze klanten.

Doe je mee? Stuur ons je favoriete nummer door via dit formulier of als reactie op een bericht via onze socialemediakanalen.

Win een inspirerend boek over ondernemers!

De eerste 60 inzenders krijgen het boek Het DNA van de Belgische ondernemer in de brievenbus, de schriftelijke neerslag van een verzameling podcasts met Belgische ondernemers. Inspiratie ten top! Het was een droom van Christof Roggen om ooit eens een podcastreeks op te zetten en dat is hem goed gelukt.

Ook het ondernemersverhaal van Steven Decorte lees je in dit boek. Zijn verhaal beschrijft perfect wat er in het DNA van accountantskantoor Dfisc zit. Dacht je dat boekhouders grijze muizen zijn? Dan ken je Steven Decorte, bestuurder van Dfisc, nog niet. Naast financieel raadgever is hij ook poortwachter, psycholoog, familieman en zoveel meer. Maar bovenal is hij ook een ondernemer, die zijn beroep met zoveel passie en plezier uitoefent dat hij nooit het gevoel heeft dat iets moet. Een gesprek over ondernemen, maar vooral over gelukkig zijn.

Een citaat uit het interview met Steven:

Omarm de verandering. Er wordt heel veel over geschreven en verteld. Maar verandering is een constante in onze maatschappij en zal nooit meer verdwijnen. Je kunt je daartegen verzetten, maar de dag dat je verandering omarmt, wordt alles veel gemakkelijker en leuker.

Geef snel je droomnummer aan ons door zodat dit boek naar je toe komt! Kan je niet wachten? Lees hier al onze blogpost over Stevens ondernemersverhaal.

Een playlist met karakter

Bedankt om mee te bouwen aan de Dfisc Dreamlist! De afspeellijst is er eentje met karakter, waarbij je kan wegdromen of meeluisteren en ontdekken welk gevoel er in de klanten en medewerkers van Dfisc schuilt.

Een playlist van en voor onze klanten en medewerkers – wat een droom!