Dfisc: voor ondernemers, door ondernemers


 

Expertise en ondernemend bloed: hét recept voor sterk doelgericht advies

Dfisc is een kei in de begeleiding van eenmanszaken en vennootschappen voor hun boekhouding, btw, fiscaliteit en advies. En vzw’s en vrije beroepers ervaren net dezelfde uitdagingen als zelfstandigen. Ook voor hen speelt Dfisc een meedenkende, adviserende rol. Daarom gooien we steeds weer onze uitgebreide expertise in de strijd om onze klanten te helpen groeien. Maar er is meer. Dfisc voor ondernemers, door ondernemers.

Uitgebreid netwerk van Dfisc

Wist je dat Dfisc net als zijn klanten ondernemingsgezindheid ademt? We omringen ons namelijk door enthousiaste, ondernemende geesten. Voor de dagelijkse werking van het kantoor laten we ons bijvoorbeeld ondersteunen door een uitgebreid netwerk van freelancers. Ze maken deel uit van het team en horen er echt bij. Maar ook alle vaste medewerkers hebben stuk voor stuk affiniteit met het ondernemerschap.

Ondernemers in het team van Dfisc

Zo leidt Charlotte een landbouwbedrijf samen met haar man. Cindel en haar toekomstige echtgenoot runnen dan weer een kaasmakerij samen met haar schoonouders. Andere medewerkers hebben een partner die als zelfstandige actief is in de bouwsector. Zo zijn er nog voorbeelden en zijn de initiatieven in ons team niet limitatief. Sommige collega’s hebben geen directe link met het leven als zelfstandige, maar blinken op hun beurt uit door een buitengewoon ondernemend denkvermogen.

Vennoten zijn ondernemers pur sang

Ook de vennoten, Jochen en Steven, zijn ondernemers pur sang. Vanuit hun sterke ondernemersmindset spreken ze de taal van de zelfstandige en leggen ze de focus op het fiscale aspect.

Kortom, er stroomt ondernemersbloed door de aderen van Dfisc. We voelen ons allemaal thuis tussen ondernemers. Met de ups en downs. En dat komt onze klanten alleen maar ten goede. 

Dfisc voor ondernemers; voor je droom in cijfers met advies!
dfisc.be – bel 050 39 25 23 – mail naar office@dfisc.be