Week van de bedrijfsoverdracht: fiscaal en juridisch advies


 

Elk jaar in november vindt de Week van de Bedrijfsoverdracht plaats. Het doel van deze week is ondernemers te informeren over bedrijfsoverdracht en hen in contact te brengen met gespecialiseerde dienstverleners.

Denk je er zelf aan een bedrijf over te nemen of over te laten? Wil je daarbij fiscaal en juridisch advies? Laat je dan bijstaan door een expert. Steven Decorte van Dfisc is tijdens de Week van de Bedrijfsoverdracht beschikbaar voor een gratis adviesgesprek op afspraak.

Wat is de Week van de Bedrijfsoverdracht?

De Week van de Bedrijfsoverdracht is een initiatief van het Agentschap Ondernemen & Innoveren, waarvan Dfisc partner is.

Deze week heeft drie doelen:

  • ondernemers aanmoedigen om over bedrijfsoverdracht na te denken en erover te praten;
  • ondernemers veel kansen geven om zich te informeren over verschillende aspecten van bedrijfsoverdracht;
  • dienstverleners gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht zichtbaar maken voor ondernemers.

Bedrijfsoverdracht

Bij de overname of overdracht van een bedrijf ga je niet over één nacht ijs.

In alle provincies worden activiteiten rond bedrijfsoverdracht georganiseerd. Je kan hierop intekenen via Weekvandebedrijfsoverdracht.be. Op deze website kan je ook ondernemersverhalen lezen en een afspraak maken met een expert. Ook Steven Decorte, zaakvoerder van Dfisc, doet mee.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Steven Decorte wil via zijn expertise ondernemers – zowel bestaande als potentiële nieuwe klanten – helpen. Op donderdag 18 november organiseren wij een adviesdag waarbij Steven beschikbaar is in Brugge of voor een online adviesgesprek via Microsoft Teams. Hierbij kan je hem vragen stellen over wat er op fiscaal en juridisch vlak allemaal bij een bedrijfsoverdracht komt kijken. Hij geeft je graag persoonlijk advies.

Stuur je gegevens per mail naar office@dfisc.be en wij nemen contact op om een uur in te plannen. Lukt 18 november niet meteen, dan kunnen wij ook op een andere dag afspreken.

Ben je al klant bij Dfisc en wil je meer info over bedrijfsoverdracht? Boek dan een overlegmoment in bij Steven op het kantoor van Dfisc via onderstaande button.

Maak een afspraak over Bedrijfsoverdracht