Dfisc 2021: nieuws uit eigen huis


 

Af en toe vertellen we graag aan onze klanten en toekomstige klanten hoe het precies met Dfisc gaat. Ondertussen is het geleden van de uitbreiding van ons kantoor dat we hierover nog communiceerden. Nu hebben we weer fijn nieuws uit eigen huis. Lees je mee?

Proficiat, Jochen en Ann!

We zijn blij te mogen aankondigen dat collega Jochen Moyson vennoot van Dfisc is geworden. Jochen is sinds 2018 actief bij ons kantoor. Met zijn veelzijdige expertise is hij vertrouwenspersoon voor heel wat klanten. Hij stuurt ook de kantoorwerking aan. We zijn opgetogen dat Jochen nu als vennoot helemaal verankerd is in Dfisc.

Ook Ann Degryse zetten we graag in de bloemetjes. Zij behaalde namelijk recent haar titel van fiscaal accountant bij het ITAA. Proficiat, Ann. Een knappe erkenning voor je harde werk!

Wist je dat Ann onze vzw-experte is?

‘Een stage en lange studieperiode combineren met een gezin en werk was niet altijd even evident. Maar het positieve nieuws op 3 februari zal me nog lang bijblijven. Een mooie beloning waar ik trots op ben’, aldus Ann.

Continue kwaliteit verzekerd

Met twee vennoten en drie erkende titels aan boord biedt Dfisc een nog bredere garantie op kwaliteit en expertise.

Hoe het allemaal begon? Steven Decorte startte het kantoor. Hij blijft het gezicht van Dfisc en leidt het kantoor. Daarbij wordt hij sterk ondersteund door zijn team. Enkel als team kunnen we namelijk alle opdrachten tot een goed einde brengen. Freelance-experts uit diverse vakgebieden adviseren en helpen waar nodig. Lees je Stevens verhaal graag helemaal?

Actief in heel Vlaanderen dankzij digitalisering

Klanten uit heel Vlaanderen vinden vlot de weg naar Dfisc. Dankzij de handige tools die we online aanbieden is het makkelijk om je boekhouding efficiënt te organiseren. Ruimtelijke afstand tot het kantoor speelt daardoor nauwelijks nog een rol.

Voor onze interne organisatie zetten we maximaal in op slimme werkprocessen en automatisering. Door de coronapandemie, met verplicht afstandswerk, is bewezen dat die processen prima in elkaar zitten. Onze dienstverlening gaat gewoon door, nog meer digitaal gestroomlijnd dan vroeger. We zien nauwelijks nog mappen met facturen en bonnetjes. En onze eerstelijnsadviseurs zijn vlot bereikbaar zodat we kunnen helpen waar nodig. Waar je ook gevestigd bent.

Begeleiding in alle fases van het ondernemen

Onze klanten waarderen de digitale stappen die we als kantoor zetten. Daardoor kunnen we ons volop concentreren op innovatie en gericht advies. Dfisc begeleidt je namelijk in alle fases van je ondernemersleven.

We verwerken niet alleen je cijfers voor de dagelijkse boekhouding en aangiftes. Daarnaast begeleiden we je vooral ook op sleutelmomenten waarop je nood hebt aan deskundige ondersteuning. Bovendien waken we proactief mee over de financiële gezondheid van de organisaties die een beroep doen op Dfisc. Zo kom je in moeilijke economische tijden als deze niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze klanten en expertise

Net zoals vele van onze klanten specialiseert Dfisc zich ook. We focussen vooral op vier sectoren waarvoor we bijzondere expertise in huis hebben: vzw’s, de bouwsector, vrije beroepen en freelance-consultants.

Deze expertise dragen we ook graag uit in onze nieuwsberichten en events. Zo lanceerden we recent een e-book voor startende freelance-consultants. Daarmee informeren we iedereen die ervan droomt te ondernemen. Met een goede voorbereiding ga je immers sterk van start.

Freelancers boekhouding Brugge
https://welkom.dfisc.be/starten-freelanceconsultant

Wat met andere boekhoud- en accountantskantoren?

Misschien lees je het af en toe wel: er raast een golf van consolidaties door het landschap van boekhoudkantoren. Efficiënte samenwerking is inderdaad sterk aan te raden, ook op ons domein. Bij Dfisc kiezen we bewust voor een eigen onafhankelijke koers én tegelijk voor intense samenwerking.

Dfisc breidt uit: vacature senior dossierbeheerder

Ons kantoor kent een mooie en gecontroleerde groei. Daardoor heeft Dfisc opnieuw een vacature voor een senior dossierbeheerder.

Pas jij in dit profiel of ken je iemand die eraan voldoet? Stuur de vacature gerust door, je zou er ons een enorm plezier mee doen!